sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Lannoiteprobleema

Nyt kun Ötöpesän jengi laittoi Purtsi Puutarhurin johdolla pikku köynnöksen multaan kasvamaan, juolahti mieleen pieni pulma. Jossain vaiheessahan se köynnös tulee tarvitsemaan ravinteita. Mikä siis neuvoksi? Ammoisina aikoina kasveille levitettiin paskaa kukoistuksen varmistamiseksi. Hienostuneena nykyaikana tosin tuo ulosteilla ilakoitseminen ei juuri käy päinsä. Lannoitetta pitäisi silti hankkia. Tietäisivätköhän menninkäiset ja kurahousuiset plösönaamat ratkaisun ongelmaan? Varmasti tietäisivät! Suomi24:n Isänmaallisuus-palstalla nimittäin lentää rapa ja loka siihen malliin, että Purtsi aikoo käyttää em. palstaa lannoitteena 1:50 laimennoksena!

torstai 27. toukokuuta 2010

Tulkoon vehreys!

Tulisivatpa pian kesäisemmät kelit. Ystävällismielinen taho lahjoitti Purtsi Puutarhurille ja muulle Ötöpesän jengille hoitoon pienen köynnöksen! Millaisia kukkia siihen oikein mahtaa tulla? Sitä Ötöpesän jengi ei tiedä vielä. Toivottavasti kirvat eivät hyökkää pikku köynnöksen kimppuun. Se pahoittaisi Purtsin mielen. Tai tulkoon kirvat vain, jos uskaltavat! Ötöpesän jengi tulee laittamaan kampoihin! Sininen Niili syö ne kirvanperkeleet! Periksi ei pidä antaa!

perjantai 21. toukokuuta 2010

Voihan murheenkryyni!

Ötöpesän jengi ei normaalisti juurikaan seuraa urheilua. Nyt täytyi kuitenkin seurata jääkiekkoa, sillä ystävällinen taho oli lahjoittanut Siniselle Niilille hienon lätkäpaidan. Ja sitten... Suomi putosi peleistä pois! Voi sitä Sinisen Niilin mielipahan määrää! Hieno paita meni ihan hukkaan! Miksi, oi miksi?!

"Leijonat" antoivat todella SURKEAN ESITYKSEN! Häpeäpaaluun moiset säheltäjät pitäisi laittaa! Joutuvat vastaamaan teostaan itselleen Siniselle Niilille!

Kunhan nuo häviäjät saapuvat, niin heitä odottaa lentokentällä soittokunta. Sininen Niili on järjestävä sen sinne. Ala-Vetelin Atonaalinen Epämusiikkiorkesteri tulee soittamaan heille musiikkia!

Hmm. No, oli eilisessä jotain hyvääkin. Lillillä oli silloin nimipäivä. Saapi onnitella.

perjantai 14. toukokuuta 2010

Je suis fatigué...

Oh. Ei kun...fuck? EI VAAN PUTAIN ET MERDE!!! TÄÄLLÄ PUHUTAAN VAIN RANSKAA!! Ja nyt LAULUA! Pahuksen Sininen Niili....heh....Niilihän lupasi saman laulun....2. REP odottaa....päivärahat sitten tuodaan Siniselle Niilille! Hmm. Mutta Niilihän oli vähän natsi? Apua! Ja tuo legioonakin oli vähän sitä? Panssarikin? 3. legioonan rykmentti? Jopa legioonan laulutkin? Että saksalaiset panssarimiehetkin olisivat laulaneet noita lauluja? KAMALAA!

Marschalkka Sininen Niili! Nyt kerrot!!! Ei, Niili ei jaksa juuri nyt... Marsch, marsch, äpärät! Marsch, ranskalainen setä kertoo kyllä..mitä se on...Tuutte sitten kertomaan... ((5v. kuluttua kyllä, hehheehhee..)))

Voiko aika olla ystävä?

Ensimmäisenä kunnon kesäpäivänä pastori Palloveikon mieltä ei voi kurjistaa sitten mikään. Ei ajan loputtomuus eikä maailmankaikkeuden äärettömyys. Ei edes se, että Törväsperän seurakunnan kirkkourut hajosivat. Siihenkin kanttori keksi luovan ratkaisun. On hieman kylmää juotavaa, aika ja paikka täydellisesti hetkessä läsnä. Laadullisesti. Pistää miettimään, että voiko aika olla ystävä? Kyllä voi, nimenomaan juuri tällaisina hetkinä. Laatuaikaa ei ole olemassakaan, on vain tämä hetki ja se on ikuisesti läsnä.

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Turn on (the oven), tune in, drop out

...on SiNIneN Nîïl'i. ON taivâãn$INIneN NiilI. SIиiиeи, SiEnInEn NII£i...on sinisenpsinisenpsiENI NNILI:;:;:;::;;;===((()))====SUuriPIENIhiEnoWi€no \\\///

SAmetinPEHMeÄ @ NiiLILLILIiiii
Lasagne on hyvää, valkokastikkeen aateloivat viherpippuri ja muskottipähkinä. Muskotin kanssa on syytä olla varuillaan, koska liika muskotti ruineeraa totaalisesti kastikkeen maun. Muskotin kanssa on myös syytä varuillaanoloon siksi, että Sininen Niili....

torstai 6. toukokuuta 2010

Satasen sihijuomat!

Vappuko? Ei, se meni jo. Sitäpaitsi vain amatöörit dokaavat pelkästään juhlapäivinä ja viikonloppuisin. Ötöpesän jengi hankki sihijuomaa siksi, että edellinen postaus oli Ötöpesän jengin sadas! Juhlimisen arvoinen asia. Ötöpesän jengi toivottaa iloista juhlamieltä kaikille ystävilleen!

Lopuksi hieman menevää juhlamusiikkia!