sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hypnoottis-magneettista kesälukemistoa

Sininen Niili löysi hypnoottis-magneettista luettavaa. Sininen Niili ei tyydy kevyeen hypnoosiin, vaan vaatii syvää hypnoosia. Charcot oli melkoisen omavaltainen herra! Charcot'lla oli tapanansa pelotella hypnotisoitavia paukkupommeilla ja välähtelevillä sähikäisillä! Näillä maagisilta tuntuvilla apuvalineillä hänellä oli tapana säikyttää potilaansa, jotka vaipuivat transsiin suurin joukoin! Myöhemmin jo pelkkä vähemmän pelottavan gongi-kumistimen käyttö matkaansaattoi toivotun vaikutuksen! Abbé Faria puolestaan oppi Goassa ollessansa  hypnotisoimistaitonsa suggestiivisilta intialaisilta ammattimiehiltä! Mesmer taasen vahvisti hypnoottis-magneettista vaikutusta sivelemällä hypnotisoitavaa magnetisoiduilla rautatangoilla!

Induktio alkaa:

Väsyttää unettaa nukuttaa. Silmät ovat raskaat kuin cumulonimbus tahi tst-psv. Tuntuu hyvältä parhaalta mainiolta erinomaiselta. Missään ei ole mitään hätää pahaa huonoa vikaa vikaa vikaa vikaa vikaa. Ei ole mitään muuta kuin Sininen Niili. Sininen Niili Sininen Niili Sininen Niili Sininen Niili Sininen Niili. Sininen Niili on sininen kuin autereinen kesätaivas pääskysen kaukaisella vihellyksellä. Sininen Niili kuten kesäisen substrooppisen meren  heleä sininen...kuin päivänsini..kuin Suomen lippu..kuin illan sininen hämy..

Ajatuksen voimin sielu lentää muinaisten jokien luo missä mystikot perehtyvät muinaisiin mysteereihin jossa Sininen Niili antaa Niilille itselleen siunaavaa voimaa ja vesien lähde Ea ruokkii niin sinisen Jordanin Eufratin Tigriksen Brahmaputran Huanghen vesiä Antarktiksen mittaamattomia jääaavikoita Gobin autiomaan muinaisia mittaamattomia tasankoja joista toiseen ulottuvuuvuuteen länsi-miinukseen sijaitsee kylmä Kadath ja mysteerien verhoama Lengin tasanko...ulottuvuuksien kulmiin missä Yog-Sothoth on oleva niin portti kuin avainkin ja Nyarlathotep on saapuva naamioituna tuhannen auringon maasta pilkkaamaan..Keltaisen Kuninkaan kaavunliepeet lepattavat Hyadien valossa..unhoitetun Hali-järven aallot liplattavat kaukaisen Carcosan rannoilla...

Samaan aikaan toisessa aikajatkumossa aiemmin mammutit jyystivät rajattomien tasankojen jäkälämattoja vaivaiskoivujen versoja..mastodontit kaivoivat väkevien syöksyhampaiden voimin meheviä juuria maasta ja kuoppia janoisten juoda..

Kaiken ylin ydin on Sininen Niili Sininen Niili Sininen Niili Sininen Niili Sininen Niili taivaansininen merensininen unensininen sinisistä sinisin Sininen Niili...

Ohjelma ohi. Seuraa posthypnoottinen suggestio.

Seuraavat kuulostavat todella hyviltä:

Siniset taivaat

El Magico

Todellisuuden Mestari



P.s. Sininen Niili haluaisi myös muistuttaa Ötöpesän jengin lukijoita siitä, että vielä ehtisi osallistumaan hypnoottis-magneettisen katseen vuoden 2013 SM-kilpailuihin!

3 kommenttia:

  1. Nyt näkyy hellvetin hyvin! Ötöpesän jengillä on kovan kaliiberin H-MK-kirjallisuutta käsillä! Kai Ötöjengistä osallistutaan tämän vuoden kisaan?

    VastaaPoista
  2. Pitäisiköhän Sinisen Niilin osallistua? Sininen Niili osaa katsoa napittaa hyvinkin hypnoottisesti.

    Se ainakin on varmaa, että Ötöpesän jengi ilmoittautuu kisan viralliseksi suosijaksi! Suosijaksi siis. Virallinen suojelijahan kisalla jo onkin, Komentaja Kai M. Aalto.

    VastaaPoista