lauantai 24. elokuuta 2013

Wahhabistisia valheita

Kävipä kerran Ötöpesän poliisilaitoksen pienille konstaapeleille niin, että jopa Sergelstorgetiakin rumempi ja hirveämpi wahhabiitin kuvatus antoi heille Saudi-Arabiassa kustannettua vastenmielistä salafistipropagandaa! YÖK!!

Konstaapelit Mini-Sini & Svärsy miettivät ensin vetää moisen kiihkoilun wc:stä alas. Ei olisi käynyt, koska viemäri. Entäpä pyyhkiminen? Ei, sillä reunojen terävyys aiheuttaisi pyyhkijäin anuksiin ankaria islamilaisia kostopaperihaavoja.

Miten kävisi sitten grillinsytykekäyttö? Kurjaa skeidaa silti!

Päivän laulu: Gastrononomikannibaali

perjantai 16. elokuuta 2013

Stukapussi

Marschalkka S. Niili on hyvin ärsyyntynyt näihin jatkuviin helteisiin! Jano, hiki ja huono olla! Kaikki mahdollinen orgaaninen on laitettava suljettuun muovipussiin tai vietävä heti ulos. Ne pienet ärsyttävät, eksponentiaalisesti lisääntyvät ötökät ovat kuin Stukia! Turhankin rohkeita ja hankalia ampua alas!

Tähän asti Marschalkka Sininen Niili tyytynee niihin "stukapusseihin" ja itsensä jäähdyttämiseen viileämpiä ilmoja odotellessa.

Päivän laulu: Stuka pilot

torstai 15. elokuuta 2013

Saatanaburger & Poni-tj 100

Syksy lähestyy ja illat alkavat pimenemään...synkät taikapiirit kokoontuvat kaukaisille metsäaukioille kunnioittamaan Saatanaa. Eräs vähemmän tunnettu rituaalityöskentelyn muoto on hampurilaisilla mässäily.  Mutta miksi näin?

Tähän on monta syytä, mm. se, että hampurilaisilla mässäily on sangen oivallinen tapa harjoittaa ahneuden, kohtuuttomuuden ja syöppöyden syntejä! Unohtamatta tietty sitäkään tosiseikkaa, että hampurilaisketjujen maskotit ovat oikeasti valepukuisia demonisia henkiolentoja!Tällaista rypemistä Ö.T.Ö. -loosin Frater Phascolarctos totisesti rakastaa!

Jokainen kuvitelkoon itse tykönään, miten maagikoiden leuat pureutuvat kuunvalossa burgereihin, hyytävän kylmä colajuoma valuu ahnaisiin kurkkuihin ja kuinka hampurilaismajoneesi tahraa mustien rituaalikaapujen rinnukset...irstaan röhönaurun säestyksellä!

Tänään on muutenkin maagisesti merkityksellinen päivä rituaaleja ajatellen.. nimittäin My Little Ponyn neljäs tuotantokausi alkaa 100:n päivän päästä!

Päivän rituaalimusiikki: Black Widow - Come to the Sabbat

lauantai 10. elokuuta 2013

Loisimisen oppikurssi, osa 3

 Suuret Mestarit opettivat pikkufanteille yhtä jos toistakin! Maanalaisen portin lähellä perittiin metromatkustajilta ylimääräistä radon-maksua. Radoniahan erittyy aina graniittiin louhituista tunneleista.  Kyllä se radon-maksun periminen kannatti!
 Mutta kuten Jumala on tarkoittanut, niin toki loisimisellakin on ylin tarkoitus! Lehtikuonolepakoihin kuuluvat verivampyyrit juovat verta. Sellaiset tuovat kipeille lauman jäsenille sitä. Oksentavat ystävän kurkkuun. Tällaiset ovat tosi ystäviä!
Ihana äidillinen bilhartsiamato! Naaras hyväilee koirasta lämpöisissä virtsateiden laskimoissa ottaen hänet halkionsa syleilyyn! Tämä naaras jättää jopa silkkaa hyvyyttään lapsensa virtsan myötä lähistön vesistöihin! Mitä suurinta äidinrakkautta! Ovathan ne bilharzialoisetkin Jumalan luomia, ja niillä on tarkoitus!

Loisimisen oppikurssi, osa 2

 Niin kuin isäntäeliöistäkin! HYVÄ loinen ei koskaan tapa isäntäeliötään! Hyvän loisimisen taito on taito sinänsä sekin..vaatii lukuisien aikakausien harjoituksen!
 Loisia oli jo ammoisina aikoinakin! Heistä on fossiililejakin!
 Lentäviä rouviakin olisi! Tsetse-kärpänen on vienyt loisimisen hienostuneisuuden ylimpään kauneuteensa! Kuljetusalustan mukana kulkee pikkuinen trypanosooma!
 Seuraavaksi Merkuriuksen juhlapöydässä päätettiin tarjota Baylisascaris procyonis -loisen raiskaamaa pesukarhun suolta! Juomaksi viileää hankajalkaisen saastuttamaa guineamatojuomaa!
Loisimisen jumalan temppeli oli kerrassaan kaunis! Tai eihän se sentään hänen, vaan Gaian pikemminkin! Merkuriuksen oppilaat ovat Gaian lapsosista kaikkein kehittyneimpiä ja hienostunempia! Kauan eläköön Merkurius!

Loisimisen oppikurssi, osa 1

 Johannes Täi, Hyvä Loinen otti Svärsyn ja  Mini-Sinin oppiinsa! Voi, kuinka pipokelit tulisivat, Johannes Täi pääsisi levittämään hyvyyttään nykynuorison turmeltuneeseen päänahkaan!
 Löytyihän se Mestariloinen viimeinkin! Ruotsin paras kirppuhypyn mestari! Mestarikirppu vei oppilaansa saamaan oppia muiltakin Mestareilta!
 Henkinen tyven tylsistytti, joten toimeen piti ryhtyä! Mestarin piti löytyä!
 Spartalaiset pikkufantit aloittivat matkansa syömällä jonkun muun jätskit! Tai eihän se mitään oikeaa varastamista ollut, hävytöntä loisimista pikemminkin! Hyvin tuo loisiminen ei tosin vielä luonnistunut! Piti löytää vuoren huipulla elävä Mestari! Tai pikemminkin joku Mestarin kaavun liepeissä elävä kirppu/vaatetäi, Mestariloinen!
Heksyylikoulun rehtori S. Niili ähmistyi kurittomiin oppilaisiinsa. Nämä lähetettiin vähemmän vapaaehtoiselle opintomatkalle meren taakse! Nyt tarvittiin spartalaista kuria! Ai mutta hetkinen! Spartan nuorison piti elättää itsensä varastamalla! Kiinni ei pitänyt jäädä! Takaisin ei ollut tulemista, ellei jotain oltaisi jopa opittu!