torstai 29. huhtikuuta 2010

Aggressiivista siivousmusiikkia

Vappu tekee tuloaan, sitä ennen Ötöpesän jengin piti siivota. Mukavaahan se ei ollut, joten Suuren Hyytymyksen uhatessa urakan tietyssä vaiheessa tarvittiin hieman psyykkausta. Jostain sielun synkistä syövereistä täytyi manata esiin sysisynkkä, demonisen raivokas mieliala. Tietty musiikki auttoi oikeaan vireeseen pääsemisessä. Mattopiiskan räiske repi sinistä kevätpäivän ilmaa, pölynimuri ärjyi kuin helvetistä karannut peto! Tämän soundtrackin siivittämänä Ötöpesän jengi rrrräjäytti lian pois:

Valtaa, väkivaltaa

18

Sika

Saatanan saatana

(Sensuroitu)

Paskaa sylkevä vohvelirauta


Puhdasta tuli ja voipunut olo. Oli se sittenkin vaivan ja kärsimyksen arvoista. Ötöpesän jengin kelpaa vappuna röpöttää hyvällä omallatunnolla!

3 kommenttia:

 1. Loistava idea tuo musiikki. Asennoituminen ja mieliala ratkaisee. Itse siivoilen mielelläni, usein, kevyesti, Pitääpä muistaa hevirokki rankempaan kuuraukseen - tai ehkä vielä mieluummin perheestä löytyvä miestyövoima.

  Onpa mukavaa että ötöpesäläiset voivat röpöttää vappuna, mitä se sitten pitääkään sisällään :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä. Taistelutahto on tärkeää. Mutta siinä siivousurakan epätoivoisessa väsymisvaiheessa musiikin on todella oltava rankkaa, raakaa, pahaa ja ilkeää. Että saa sen demonisen voiman puristettua esiin.

  Röpöttämiseen kuuluvat tietenkin nakit, serpentiini, pottusalaatti ja tietenkin vanha kunnon C2H5OH siivouskremppojen laukaisemiseksi!

  VastaaPoista
 3. Kuules Turun trullipeelo! Ötöpesän jengi ei normaalisti kiroile, mutta kuitenkin nyt haistattaa sinulle OIKEIN pitkän naaraan ulkosynnyttimen! Pura katkeruuttasi jossain muualla. Tämä blogi on mukava blogi. Ei mikään kostonhimoisten persläpien leikkikenttä!

  Ai niin, IP:si on 91.152.130.161 ja asut Turussa. (Tähän väliin anteeksipyyntö kaikille Ötöpesän jengin kivoille turkulaisille lukijoille.)

  VastaaPoista