torstai 9. kesäkuuta 2011

Heja Sverige!

Vaikka Suomi tuon jääkiekkomaailmanmestaruuden voittikin, niin ruotsalaiset oli tosi kivoja Ötöpesän jengille. Palloveikolle annettiin lämmikkeeksi Ruotsipaita ja hmm. Sininen Niili syömään ruotsalaisia makeisia. Tämän vuoksi Ruotsi pärjäsi potkupallossa.

Hmm. Jahas. Ehkäpä Ruotsi tarvitseekin Ö.T.Ö. -loosin salatieteellisiä loitsuja.


Onnittelut toki Ruotsille, hmm. Ö.T.Ö. -loosin salatieteellinen osaaminen on toki aina Ruotsin ja Tanskan potkupallomaajoukkueen käytettävissä...

..ja tietenkään eivät avutta pärjää.

Annettakoon länsi- ja kaukoetelänaapureille rohkaisuksi....

....Suomenlahden Marssi.

6 kommenttia:

 1. Kops onnittelee Ötöpesää tasapuolisista ja myönteisistä postauksista. Heja Sverige ja hyvä Suomi ! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan. Kaverin voittaminenhan se juuri parhaalta tuntuukin....ja kaveria sapettaa juuri siksi niin maan vietävästi! Lällätilää!

  Ruotsi oli niin pahuksen ylimielinen ennen matsia....siksi se ruotsalaisten rökäletappio olikin niin herkullinen...

  Tuo Ruotsipaita pukee Palloveikkoa hyvin, vai mitä?

  VastaaPoista
 3. USA:ssa on muuten sellainen perinne West Pointin ja Annapoliksen välisissä urheiluotteluissa, että voittajat saavat palkinnoksi hävinneiden kylpytakkeja. Niitä saa käyttää varustuksen osana. Ainoa poikkeus tiukasta pukuohjesäännöstä, ovathan kyseessä sentään armeijan ja laivaston sotakorkeakoulut. Beat Army!

  VastaaPoista
 4. Mesikämmen diggailee Ruotsista senkin takia, että sieltä saa sentään vielä ostaa nuuskaa. Suomelta tämä ilo vietiin EU:n liittymisen myötä. Ja se on VÄÄRIN. Mesikämmeneltä on nuuskat nytkin loppu, mikä ottaa pattiin. Ehkä ruotsalainen teknopop tuo paremman mielen... *menee ja laittaa Pandoran ekan CD:n soimaan, ja rapsuttaa Pandoran nimmarilla varustettua postikorttia*.

  (Tämä kommentti on lähetetty "Nimettömänä", koska Worpress on alkanut takkuilla eri tavoin, ilmenee mm. siinä, että kommentointi sisäänkirjautuneena ei näköjään onnistu. Pöh).

  VastaaPoista
 5. Niin. Nuuskan kielto on Ötöpesän jengistäkin vähän tyhmää. Sentään tapa käyttää tupakkatuotteita häiritsemättä savulla lähimmäisiä. Pimeä nuuskakauppa taas käy kuumana. Valtioltakin jää verot saamatta jne. Ötöpesästä löytyy toisinaan nuuskaa niitä käyttäviä vierailijoita varten, yleensä Tre Ankarea.

  Kieltolaki ei koskaan ole sääntelyä, päinvastoin. Algoth Niskaa kieltolaki rikastutti. Ilman kieltolakia Niska olisi jäänyt köyhäksi mieheksi.

  Pandora? Eihän Mesikämmen unohda Abbaa, josta muuten Sid Vicious tykkäsi kovasti?

  VastaaPoista
 6. Abbahan on aivan parasta, mitä Ruotsista on tullut! Mesikämmen on diggaillut Abbaa ihan pikkukarhusta asti :)

  VastaaPoista