keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Pikkunorsujen pahan mielen joulu

Väsyneet, itkuiset ja nälkäiset pikkufantit pääsivät viimeinkin Ötöpesän  turvaan lämpimään.
Eräs ystvällisistä tahoista oli onneksi siepannut tuolta kolmasti kirotulta heittiöltä pois pikkufanttien lahjoittaman pelin. Tämä ilkiö ei tule koskaan tule nauttimaan ansaitsemattomasta pelinautinnosta! Sinisellä Niilillä ei ollut tarjota muuta kuin vodkaa, suolakurkkua ja lämpimiä leipiä. Vilustuneet, sairaat pikkufantit peiteltiin nukkumaan. Mitähän tuolle pelille pitäisi tehdä? Pitäisikö kirottu peli heittää roskikseen, antaa toisille vai pelata Ötöpesässä ystävien kanssa?


Alkoi pitkä synkkä matka kohden kotoista Ötöpesää. Itkuiset, nälkäiset, palelevat pikkuelefantit aloittivat lohduttoman vaelluksensa kohti Ötöpesää. Tuon heittiön kurja ja katala teko ei ole tuleva olemaan ilman seuraamuksia! Tämän todistivat tähdet ja kylmä puolikuu!
l
Pikkufantit kutsuttiin joulupöytään siemään ystävällisten tahojen toimesta. Kesti aikansa, kunnes kärsäkkäät pääsivät syömään, miten se maistuikaan! Lautanen täynnä kaikkea hyvää! Tuomisiksi pikkufantit olivat tuoneet kivan lautapelin! Toisesta huoneesta kuului aggressiivinen lässytys. Ystävällinen taho oli joutunut ilkiön ilkeilyn kohteeksi. Ystävälliset tahot lensivät ulos ja pikkufantit myös. Ateria jäi kesken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti