keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Ötöpesän väki paheksuu Kaari Utriota!

Frater Phascolarctos salatieteellisestä Ö.T.Ö. -loosista on vankka vasemman käden polun kulkija. Elämä alkaa syntymästä ja päättyy kuolemaan. Siinä välissä esiintyy sairautta ja kärsimystä. Todellinen, vahva musta maagikko uskaltaa katsoa siihen pimeään kuiluun. Vain todella heikko ja pelkurimainen yksilö vaatii Utrion tavoin epäeettisiä murharatkaisuja. Aitoon vasemman käden tiehen kuuluu oman etiikan muodostaminen. Silloin joutuu vakavasti pohtimaan kipeitäkin asioita. Utrion kaltainen heikko pelkuri ei pysty siihen. Mustiin kuiluihin on katsottava, koska vain silloin voi ymmärtää salatun viisauden valon. Mysteerien portit ovat Utriolta lopullisesti suljetut!
Pastori Palloveikko ja ylidiakoni Niilimö kokoontuivat pohtimaan Utrion synnillistä lausuntoa. Mokoma syntisäkki pitäisi julistaa pannaan tai ainakin ripittää kunnolla! Kirkkokahviin suolaa ja kolehtihaavista näpeille!
Noora-mummi ja Niko-vaari ovat jo vanhoja, mutta pikkuväen suuresti rakastamia. Pikkuväki ei halua, että paha täti myrkyttää mummin ja vaarin! Pikkuväki tykkää kuunnella ikäväen muistoja heidän villistä humpantäyteisestä nuoruudestaan. Silloin parketti kiilsi pottujauhosta, humppapullosta löytyi ytyä ja humppa raikasi. Tämä innostaa pikkuväenkin harjoittelemaan humpan tanssimista!
Tohtori Luttana pahoitti mielensä Kaari Utrion julmista sanoista. Onneksi lääkärikunnan vanhin ja arvokkain tuomitsi moiset murhapuheet, kuten etevän eskulaapin kuuluukin. Tohtori Luttana on hyvä lääkäri ja haluaa, että vanhojenkin elämää pidetään sille kuuluvassa arvossa.

Lääkärinä tohtori Luttana ymmärtää Kaari Utriotakin, sillä häntä näyttäisi vaivaavan akuutti aivopierutauti, latinaksi flatus cerebris.

Flatus cerebrikseen tohtori määrää ISON ANNOKSEN eukalyptuspastilleja! Aivopierun uhatessa potilaan suuhun laitetaan eukalyptuspastilli ja tätä käsketään imeä pastillia suu kiinni niin kauan, kun tarvetta aivopierujen päästämiseen ilmenee. Tarpeen vaatiessa hoito uusitaan. Lääkityksellä ei ole yliannostusvaaraa ja ainoana sivuvaikutuksena on hyväntuoksuinen hengitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti