tiistai 2. helmikuuta 2010

Ryömäläisille kyytiä!

Pahkasikahuumori on hauskaa, mutta tämä ei ole valitettavasti sitä. Pastori Palloveikko toivottaakin piispa Heikalle reippaita pohjevoimia tämän pahaisen stalininpalvojan potkaisemiseksi ulos kirkosta! Virsi 577 sanoo asiasta hyvin: "Lyö maahan maansa pettäjät,
tuo julki juonet ilkeät."


Tämä maanpetoksellinen vessanpytty vaatii mm. Leninin patsasta tuomiokirkkoon, ylistää suomalaisia siviilejä murhanneita raukkamaisia neuvosto"partisaaneja" ja on jihadistisen pyjamabanaani Abdullah Tammen kaveri. YÖK! Potkujen uhatessa tämä niljaska kehtasi vielä kutsua Neuvostolii.. ei kun Venäjältä natse..ei kun nasheja putinoimaan. HYH! Pastori Palloveikko hillitsee yleensä sanojaan, mutta nyt on pakko kiroilla hieman!

Mistä ihme neuvostoviemäreistä näitä haisevia ryömäläisiä oikein ryömii? Tuohon "komiteaan" kuuluu lisäksi eräs tärähtänyt vironvihaajavaapsahainen, joka saa opettaa yliopistossa Baltian maiden historiaa. Ihan sama, jos natsi nimitettäisiin juutalaistutkimuksen professoriksi!

Jos tuota mokomaa petturipastoria ei ulosliputeta kirkosta, niin sitten soitettakoon tasapuolisuuden nimissä kirkossa tätä hartaankuuloista virttä. Ja hankittakoon kirkon palvelukseen tällaisia räväköitä nuorisotyöntekijöitä.

Vuodatuksen päätteeksi Pastori Palloveikko ja Ötöpesässä vieraillut korkea-arvoinen sotilashenkilö päättivät nauttia hieman georgialaista punaviiniä ja kuunnella virolaista musiikkia. Ihan vain ryömäläistä viitoskolonnaa ärsyttääkseen!

5 kommenttia:

 1. Entäpä tällainen hartaanoloinen laulu? Sopisiko se tunnelmaan?

  VastaaPoista
 2. Mikäpä ettei, hyvinkin harras ja raskaspoljentoinen. Ehkä ei kuitenkaan varsinaisesti hakakristillinen virsi. ;)

  Mutta ehkäpä myös kirkon päiväkerhovastaavaksi pitäisi nimetä joko Erkki tai Kuumaliimamies?

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa kyseessä on rautakristillinen virsi. Tässä hiukan reippaampi rautakristillinen virsi siihen lisäksi.

  Itse asiassa ruukinmatruuna inhoaa sekä hahakristillisyyttä että punatähtisyyttä, mutta valkohtähtisyys ja rautakristillisyys menettelevät.

  VastaaPoista