lauantai 27. helmikuuta 2010

Urheilun jäisen kuumaa huumaa!

Ötöpesän naisväki oli naarasleijonien erinomaisesta pelistä todella ylpeä! Niin sitä pitää! Se oli todella citius, altius, fortius siinä, missä miesten peli oli carius, avarius, ferocius! Jaloa kilpaa tosissaan! Ei ollut mikään pelkkä miljonäärien mainostemppu! Suklaasydämiä siis Suomen naisten joukkueelle! Noora-norsu ja Mini-Sini tarjoavat!
Mieshten porukoisha oltiin (hik) niin pettyneitä urosleijonien surkeaan esitykseen, että oli aivan pakko avata viinapullo ja juåda kaikhi (hik) shuruun! Mokomat harvahampaishet narshistiset monimiljonäärit! Pelinne oli ihan persheestä! Ei ollut pelimieshten peliä (hik) ei! Mutta viinakin loppui... hitto! Liikenishiköhän Kanadan naishilta yhthään?!
Ötöpesän urheilustudion tunnelma oli niin hieno, että se toi Ötöpesään peräti kaksi uutta tulokasta. Sydämellisesti tervetuloa Antenni-Anni ja Slusse!

2 kommenttia:

 1. Tuut! Tättärää!

  Meillä Suvi ja Joonas (molemmat pinkkejä) onnittelevat kaikkia Ötöpesän elefantteja ja toivottavat heille hauskaa ötöilemistä!

  VastaaPoista
 2. Mutta tämähän mukavaa! Ötöpesän jengistä on aina kivaa saada fanteilta onnitteluja! Ötöpesän fantit (Sinisen Niilin johdolla) lähettävät Suville ja Joonakselle terveisiä! Koalakin lähettää kans!

  Suloinen video, pieniin elefantteihin ei kyllästy ikinä. Vuoden ilouutisena mainittakoon pienen norsutytön syntymä Melbourneen:

  http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/02/elefanttivauva_kylpee_ja_potkii_palloa_1433853.html

  VastaaPoista