perjantai 14. toukokuuta 2010

Je suis fatigué...

Oh. Ei kun...fuck? EI VAAN PUTAIN ET MERDE!!! TÄÄLLÄ PUHUTAAN VAIN RANSKAA!! Ja nyt LAULUA! Pahuksen Sininen Niili....heh....Niilihän lupasi saman laulun....2. REP odottaa....päivärahat sitten tuodaan Siniselle Niilille! Hmm. Mutta Niilihän oli vähän natsi? Apua! Ja tuo legioonakin oli vähän sitä? Panssarikin? 3. legioonan rykmentti? Jopa legioonan laulutkin? Että saksalaiset panssarimiehetkin olisivat laulaneet noita lauluja? KAMALAA!

Marschalkka Sininen Niili! Nyt kerrot!!! Ei, Niili ei jaksa juuri nyt... Marsch, marsch, äpärät! Marsch, ranskalainen setä kertoo kyllä..mitä se on...Tuutte sitten kertomaan... ((5v. kuluttua kyllä, hehheehhee..)))

2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä, valkoinen képi - ovatko pikkunorsut paenneet maailmantuskaansa Muukalaislegioonaan...?

    VastaaPoista
  2. Ei sentään. Taisi olla vain pahaa houreunta. Pikkuväki nimittäin teki jotain, jota pikkufanttien ei olisi pitänyt tehdä. Niilin väsähdettyä nämä hiipivät Marschalkka Sinisen Niilin erikoissnapsipullolle maistelemaan. Snapsissa kun oli melko hurjat yrttimausteet, niin pikkuväki näki todella houreisia unia. Tällä kertaa siis selvisivät ihan pelkällä säikähdyksellä.

    VastaaPoista