keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ötöpassi

Kunnon kansalaisilla ei ole mitään pelättävää, ei mitään salattavaa! Liekaa halutaan lyhentää, turha toivoa, että se siitä enää koskaan pitenisi. Ruuvi kiertyy vain yhteen suuntaan. Tähän ei jäädä, sillä aina löytyy hyviä perusteita yhä uusille kontrollimekanismeille.

Ensin väki pitää saada pelkäämään. Todistetaan, että jossain Kauhujokelassa lymyilee huumepöllyssä internetpommeja kyhäävä rasistipedofiili. Sellainen, joka ei syö tarpeeksi kuituja, vaikka käskettäisiin.

Virkavallan kerrottua tämän kauhean totuuden möliseväin ääliöiden lauma säntää löysät pöksyissä päätäpahkaa erotusaitauksen turvaan. Sähköpiiskat rätisevät. Uusi rajoitus astuu voimaan. Ylhäältä tulee poliisisedän suuri karvainen käsi, kuivaa kyyneleet, silittää päätä, avaa teeveestä Big Brotherin ja antaa maukasta halpamakkaraa syötäväksi. Kaikki on taas hyvin ja tyytyväinen mölinä jatkuu.

Mutta ei. Kehityssuunta on sangen epähyvä. Suomesta halutaan hiljalleen tehdä maailman ensimmäinen poliisilaitos jolla on ikioma valtionsa.

Mikä vaihtoehdoksi Suomen passille? Presidentti Niilistö päätti alkaa myöntämään Ötöpesän kansalaisuuksia. Kansalaisuuteen kuuluu myös ötöpassi. Ötöpassin tekoon tarvitaan pieni veitsi, paperia, potaatti ja jotain väriainetta. Potaatti halkaistaan veitsellä ja puolikkaaseen kaiverretaan elefanttihahmo. Leimasin kastetaan väriaineeseen ja paperiin lyödään hieno leima! Ötöpassi on valmis!

Päivän sävel:

Sex Pistols - Holidays In The Sun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti