sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Iloista vappua!

Ötöpesän jengi toivottaa lukijoilleen iloista vappua!

Kunhan kuohuviini kiehuu pikkufanttien suonissa...niin onhan sentään saksalaisen työn päivä...

Marschalkka Sinininen Niili toki ei jaksanut olla pienille elefanteille ikävä...

....joten....

...kuunnelkoot pikkufantit...

5 kommenttia:

 1. ..und untergegangen seid ihr.

  iloista vappua!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti Ötöpesässä meni vappu kaikin puolin hyvin eikä pikkufanteilla ollut pirskeitä seuraavana päivänä kovaa kohmeloa! Mesikämmenen jengin vappu meni mukavasti. Muisteltiin Pekan vappumarsseja oikein 4:n (tai no, 5:n...) postin muodossa ja homma on muutenkin taas lähdössä kovaan nousuun! Hauki innostui vappumarssiposteista siinä määrin, että suunnittelee marsseja Turun keskustaan taas. Lentolehtisiä levitellään, rumpua päristetään ja sitä rataa. Marschalkka Sininen Siili on erittäin tervetullut mukaan, sanoo Hauki!

  VastaaPoista
 3. Kohmelo kyllä tuli, mutta Marschalkka Sininen Niili määräsi aamun muonitukseksi itävaltalaista perunasalaattia ja olutta!

  Sitten katsottiin, että kärsät ovat suorassa ja muutenkin. Sitten kärsillä töräyteltiin Düppeler Schanzen Marsch!

  Swastikawaii hyvinkin...

  Onhan sitä nyt joku kuri...tai sitten ei!

  VastaaPoista
 4. ..ja kyllä...Hauki on vieläkin Aurajoen merivoimain komentaja! Saastaiset KIISKET väijyvät vieläkin rantakaislikoissa! Salaliitot voivat päästä kasvamaan. Tai eivät pääse, mikäli HAUEN rautaisenruotoiset iskuryhmät partioivat rantakaislikoissa! Tarkkaavaisuus ei saa herpaantua hetkeksikään! Jawohl, katkase.

  Rumpua on päristettävä ja tietoa on jaettava. Sellaista tietoa, josta on vaiettu. Ja hengentiedettä valituille, tottakai. Taistelu jatkuu.

  VastaaPoista