lauantai 29. lokakuuta 2011

Viinanjuontikoulun viimeinen oppitunti

Saatana!

Perkele!

Marsch marsch äpärät! Nyt on halloween-palloween! Marschalkka tahtoo viinaa! ÄKKIÄ..ja paljon! Missäs sitä kupeksitaan? VIINAA, sillä muutoin Marschalkka suuttuu ja särkee kaikki paikat! Viinaa pitää olla niin paljon, että koko Ötöpesä haisee viinalta!

Nyt kärsät viinalaseihin ja äkkiä! Heksyylikoulu on nyt halloweenin kunniaksi muuttunut viinanjuontikouluksi! Kukaan ei saa reputtaa puistokemian lyhyttä oppimäärää! Painajaismaista musiikkiakin pitää olla!

Että oikea halloween-tunnelma vallitsisi, niin toki myös Nasse ja Güntherkin kutsuttiin. Haiskoon viina, kumi ja organofosfaattien vienot löyhähdykset!

Misfits: Halloween

Misfits: Last Caress

Misfits: Dig up her bones

Misfits: Skulls

Misfits: Mommy, can I go out..and kill tonight?

Koalan röhinää

5 kommenttia:

 1. Voi kauhistus ja kamaluus millainen IMU siinä kohahtaa kun keskivertokokoinen elefantti vetäisee viinaa kärsän kautta sisuksiin!

  VastaaPoista
 2. Mesikämmenen pesän Hauki lähettää Ötöpesään lievästi viinanhuuruisia Halloween-terveisiä!

  VastaaPoista
 3. Pahaksi onneksi norsuilla on vielä taipumus alkoholismiin. Jos he alkavat nähdä vaaleanpunaisia ihmisiä, niin silloin on aika panna korkki kiinni.

  Ryypätä saa mutta ei rähjätä, ja kohtuus kaikessa, myös sen halloviinan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä, RM, fanteilla on taipumus siihen.

  Jos Ötöpesässä aletaan nähdä vaaleanpunaisia ihmisiä, tahi ihmisiä ylipäätänsä, niin sitten Marschalkka S. Niili soittaa Village Peoplen "In the Navyn".

  Kops, kyllä. Hirmuinen kiroilu ja ryystäminen siinä kävikin...Marschalkka S. Niili on sitäpaitsi (ainakin omasta mielestään) todella iso elefantti.

  Mesikämmen, kyllä. Viinanhuuru oli kerrassaan hirmuinen. Ja Marschalkka S. Niili tosiaankin TAHTOI sitä viinaa. Ei suinkaan langennut siihen. Tee mitä tahdot. Tämä ei tarkoita sitä, että tee mitä haluat ja tee mitä suinkin huvittaa. Marschalkka S. Niili todellakin tahtoi VIINAA. Uikoon Amiraali Haukikin viinassa, kun sitä oikein todella TAHTOO.

  RM: Kyllä, rähjätä ei saa. Marschalkka S. Niili käytti uhkailua pelkästään ovelana pedagogisena keinona yhdistää kemiaa ja kotitaloutta toisiinsa...;)

  Että kovakalloiset pikkufantit oppisivat, elämyskeskeisiä oppijoita kun ovat.

  VastaaPoista
 5. Ohessa terveisiä Böömistä. Sielläkin opiskellaan kemiaa ja köksää.

  VastaaPoista