perjantai 16. maaliskuuta 2012

Haaste otettu vastaan!

Mutta tärkeintähän maailmassa ei ole raha, vaan vaikkapa ystävät! Marschalkka hankkikin itselleen uuden, pehmoisen, unisen ystävän! Tärkeintä Marschalkalle on kuitenkin se, että on olutta, marsseja ja nöyriä alamaisia!
Kävipä niin, että kivenkova fasisti, sadisti ja rasisti Ill esitti Ötöpesän jengille haasteen! Haasteena oli se, että mitä Ötöpesän jengi tekisi, jos kaikki maailman rahat olisivat käytössä.

Tähän kysymykseen voi Ötöpesän jengin puolesta vastata ainostaan Marschalkka Sininen Niili, koska hänellä on sitä...arvovaltaa ja auktoriteettia!

No...aivan ensiksi Marschalkka S. Niili tietenkin ostaisi HAARPin mielenhallintatarkoituksiin...sen jälkeen ötöministeriön mustat helikopterit veisivät kaikki ilkiöt jonnekin kiusattavaksi..

Öiset puhdistukset alkaisivat...

Mutta tätähän ei kukaan halunnut kuulla, joten asiaan..

Aivan ensimmäiseksi Marschalkka Sininen Niili ostaisi kaikille Suomen nuorille kaasunaamarit! Loppuisi kaikkinainen tyhmänturha päristely, kun tuo liika vapaa-aika kuluisi tervehenkisten suojeluhälytysharjoitusten merkeissä! Muksut olisivat sitten turvassa ötömipommin pössähtäessä. Ei tarvitsisi pelätä radioaktiivista radiohourua!

Kiinteistöpuolelta Marschalkka ostaisi Frater Phascolarctokselle Wevelsburgin linnan, jonka kellareissa Ö.T.Ö. -loosi voisi suorittaa salatieteellisiä rituaalejaan.

Niin, ja zeppeliinikin pitäisi saada. Sellainen, josta löytyisi täysikokoinen tanssisali ja hieno ravintola!


Jos rahaa jäisi tämänkin jäkeen, niin Marschalkka ostaisi kuumaliimapistoolin.

4 kommenttia:

 1. hehee, oletanpa ettei Marschalkka tarkoita unisella ystävällä kuvassa näkyvää Kohvia. muuten pehmoiset ystävät tulevat aina tarpeeseen.

  tuollainen ötömipommi kyllä tarvittais tänne keskelle ruskeavalkoisuutta, toisi värit takaisin maailmaan ilman että tarttee ottaa valvomismaratoni ja kruunata se unilääkkeellä harhojen aikaansaamiseksi.. ;D

  p.s. sanantunnistus: PersVare ja joku toinen.

  VastaaPoista
 2. Mesikämmen postaan näin "nimettömänä", kun kommentointi profiililla ei näköjään toimi:

  AIJAI, VATSAAN SATTUU NAURUSTA! :D

  VastaaPoista
 3. Kohvi, olkoon se siis uuden pehmoisen ystävän nimi.

  Ötömipommi saisi kyllä Marschalkankin puolesta tulla ja pössähtää.

  Ill! Hyi hyi. Ei saa valvoa liikaa:

  http://www.youtube.com/watch?v=xj81MSkf5tg

  Nuo sanantunnistukset ovat usein kyllä aika outoja...

  VastaaPoista
 4. Mesikämmen, sehän on Ötöpesän jengin mielestä mainio asia, että tuli hyvä kevätmieli! Nauru pidentää ikää!

  Marschalkka lähettää Hauelle terkkuja!

  VastaaPoista