perjantai 7. syyskuuta 2012

Kesän fanttimuistoja osa 1

Hieman vastentahtoisesti pikkufantit joutuivat kuitenkin eräänlaiseen etä-heksyylikouluun. Norsunkielen tunnilla tarkoitus oli lukea jotain klassista tavaraa. I.B. Singeriä löytyi. Ei kylläkään sitä teosta josta Frater Phascolarctos olisi halunnut kuulla! Svärsystä olisi ollut paljon kivempaa kuulla golemista..kärsillä ollut teos tosin nukutti pikkufantteja hyvin...todella hyvin..
Frater Phascolarctoksen saatua tiedon Ö.T.Ö. -loosin jäsenten turvassaolosta tuli käsky, että pikkufanttien tuli perehtyä tietoihin ja taitoihin. Suon Kuningas ja Eedenin Yöpuolen Kuningatar alkoivat perehdyttämään pikkufantteja maagiseen teoriaan. Musiikki tai magia..mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä teoria!
Suon Kuninkaan & Eedenin Yöpuolen Kuningattaren maagiseen mökkiin päästyään pikkufanteille tarjottiin mahdollisuutta valmistaa itselleen pientä aamupalaa..Frater Phascolarctos nimittäin sai kuulla näiden olevan märissään ja nälkäisiä. Ruokaahan tuli! Palovaroitin toki antoi vastalauseensa hienoista ranskalaisista voisarvista..


Kyllähän se suo löytyikin, ikävä kyllä. Marschalkka S. Niili ja Frater Phascolarctos tarkoittivat sillä suolle suksimisella kylläkin jotain symbolista, ei mitään näin kauhistuttavan konkreettista!

Pikkufantit, tulkaa takaisin! Marsch marsch äpärät!

Pikkufantit eivät enää kuulleet..suossa kauhuissaan räpiköiviä pikkufantteja tuli pelastamaan itse vihernahkainen, kruunupäinen Suon Kuningas ja hänen rouvansa Eedenin Yöpuolen Kuningatar..
..ja siinä sitä suota etsiessä Mini-Sini löysi pikkufanteille mukavan lepäilypisteen kanervapuskasta! Aurinko paistoi jne..
Kävipä kerran niin, että Marschalkka Sininen Niili ja Frater Phascolarctos käskivät pikkufantteja suksimaan suolle! Suolle johtava tie löytyikin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti