keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Teologinen temppu

 Kun kuitenkin kirkossa oltiin, niin lopuksi pikkufantit pitivät seurakunnalle väkevän julistustuokion. Kirkkokuria kehiin! Synnintekijät saivat totisesti kuulla rikinkatkuiset madonluvut! Päät painuivat alas ja puntit tutisivat! Saarna oli menestys!

Pastori Palloveikko & Suntio Nikodemuskin olivat erittäin mielistyneitä pikkufanttien onnistuneeseen teologiseen ekskursioon! Niin sitä pitää! AMEN!
 Hartauden makuun päästyään pikkufantit jatkoivat veisaamista urkujen tahtiin!
 Rituaalin kliimaksi saapui virrenveisaamisineen. Tunnelma oli kärsinkosketeltavan harras.
 Urkujen kanssa puuhaileminen kuitenkin väsytti pientä kirkkokansaa sen verran, että lyhyt lepäilyhetki kolehtihaavissa oli paikallaan. Ikävä kyllä kolehtihaavista ei löytynyt yhtään rahaa..
 Urut löytyivät! Kanttorit pistivät toimeksi ja humppagospelin sulosoinnut täyttivät pyhän tilan! Hoosianna!
 Aivan aluksi pikkufantit vilkaisivat kastemaljaan. Supervoimat antavaa taikajuomaa siellä ei ikävä kyllä ollut. Ehkä joku kerettiläinen hunsvotti oli jo juonut sen kaiken?
 Varmistui, että kyseessä todellakin oli kahvitarjoilu! Tunnelma alkoi tiivistymään ja Ö.T.Ö. -loosin maagiset seremoniat saivat alkaa...
 Kakkukin löytyi. Mutta eiväthän paakelssit sentään itsestään ilmesty pöytään? Pikkufanttien johtopäätökseksi tuli, että yliluonnollinen taho oli ne paikalle materialisoinut!
Eräänä kauniina päivänä pikkufantit pääsivät Pastori Palloveikon & Suntio Nikodemuksen suosiollisella avustuksella salaa livahtamaan sakraalitiloihin. Pullantuoksu kavalsi asioiden oikean laidan. Oliko kyseessä mahdollisesti maaginen kahvitarjoilu? Ei voi tietää!

6 kommenttia:

 1. Tästä tuli Mesikämmenen jengissä hyvä mieli. Hienot linkitkin oli!

  Jesus Christ is my nigga!
  http://www.youtube.com/watch?v=Kppx4bzfAaE

  VastaaPoista
 2. Ötöpesässä ollaan iloisia, että pikkunorsujen ekskursio toi Mesikämmenelle hyvää mieltä!

  Tuo rap oli kyllä tosi cool..olikohan Jeesus MC?

  Vai olikohan Jeesus mahdollisesti sitten skinhead:

  http://www.jesusskins.de/

  VastaaPoista
 3. Kyllä Mesikämmenen jengissä tuosta pidettiin, tuli oikein harras tunnelma. Haukikin vanhana fasistina oikein herkistyi! (Hauki muuten uskaltautui viimein lähettämään Lillille terveisiä. Muut Mesikämmenen jengissä ovat vähän kiusanneetkin Haukea siitä, että taitaa Hauki olla vähän pihkassa Lilliin!)

  Hmm. Taustansa takia Jeesus ei varmaan olisi ainakaan kova 4-Skins-bändin fani. Tai mistäs sen tietää...

  By the way, tässä jotain varsin hämärää Pony-materiaalia:

  http://www.redlightponyville.com/forums/printthread.php?tid=368&page=25

  VastaaPoista
 4. Ötöpesän jengin vaikutelmien mukaan Lilli näyttää olevan todella ilahtunut tuosta Hauen vilpittömästä lemmentunnustuksesta. Tällä hetkellä Lillillä on päällä ankara syöpyttelykausi, sillä matematiikan ylioppilaskirjoitukset lähestyvät! Lilli mutustelee abiturienttien aivoista matemaattisia kaavoja minkä kerkeää..syömä-ähkyyn auttaa differentiaalivektoriperäruiske!

  Kunhan kirjoitukset ovat ohi, niin Lilli kutsuisi Hauen romanttiselle illalliselle Ravintola Geometristyvään Pääministeriin Hausdorffin avaruuteen topologisen sulkeuman vieressä, Riemannin monistosta ylävasemmalle. Illan ruokalajina olisi kevyesti derivoitua ellipsoidia kuutiojuuriterriinillä tuoreen abskissan kera! Musiikkina hempeää sinikäyrän ujellusta! Romanttista, romanttista!

  Tuo hämärä ponimateriaali taitaa olla sitä Canterlotin Keskuskirjaston Osasto 34:n myrkkykaapin varsoilta kiellettyä aineistoa..Celestia paratkoon, mitä törkyä.

  Rarityn reaktio, kun paljastui, että hänetkin on em. aineistossa mainittu:

  http://www.youtube.com/watch?v=LJD9XTaAeSY

  VastaaPoista
 5. Hauki ilahtui valtavasti Lillin kutsusta!

  Heiluttelee eviään kuin vain voi kuvitella ja Pallo-Masi sanoi kuulleensa Hauen kuulokkeiden läpi tätä biisiä nonstopilla:

  https://www.youtube.com/watch?v=5ousHEdXA54

  Yleensä Hauki on kuunnellut vain tosihaukien tapaan karskia marssimusiikkia. Hauella on selvästi kevättä rinnassa!  VastaaPoista
 6. Kohta jo jäät lähtevät ja kaislikoissa alkaa kova sutina.

  Ötöpesässä on myös ihmetelty, että miksi kukaan ei ole vielä ponifioinut Pekkaa? Ehkä kukaan ei ole vielä keksinyt? Pekan puheista saisi todella fantastisia ponivideoita...ja kuvista eri hienoja My Little Pony -crossovereita!

  VastaaPoista