maanantai 20. toukokuuta 2013

Lillin nimipäivä!

 Vaikka Lillin lempiruokaa onkin grillattu hypotenuusa alkulukutäytteellä ja piikastikkeella, niin tänään, omana juhlapäivänään Lilli päätti nauttia jotain aavistuksen terveellisempää ja vähemmän närästävää. Raskasta syötävää Lilli onkin jo tänä keväänä syönyt jo useamman menetetyn laudaturin edestä! Höyrytetty ruokakin voi olla sangen maukasta, joten Lilli päättikin nauttia juhla-ateriaksi höyrykoneteknisiä kaavoja vuodelta 1929. Kyllä sitä ennenkin osattiin hyvää ruokaa tehdä!
Tänään on Lillin nimipäivä! Lilli juhlii matemaattis-ötömaattista luontoaan! Lilli laulaa!

2 kommenttia:

  1. Hauki lähetti Lillille postikortin osoitteella: Neiti Lilli, Ötöpesän jengi, Suomen valtio. Jos ei ole tullut perille, niin joku postista on pöllinyt hauen kortin hänen nimmarinsa takia! Varoiksi Hauki pyysi lähettämään Lillille nimipäiväonnittelut vielä näin blogin kommenttiosion kautta! Love to Lilli, t. Hauki.

    VastaaPoista
  2. Lilli kiittää! Tosin pitää muistaa, että Lillille lähetetyt viestit saattavat toisinaan kadota jonnekin matemaattisten häröulottuvuuksien syövereihin. Tämä pätee (!ihme kyllä!) jopa fyysisiin viesteihinkin. Etenkin Lillin suunta, sijainti ja arvo saattavat toisinaan vaihdella vallitsevien ötömaattis-matemaattisten olosuhteiden mukana. Toisinaan Lilli on vakio, toisinaan muuttuja, joskus mikälie.

    Sellainen on Lilli..Aivan-kaikkea-ei-mikään. Siis jotain sellaista, jota jokainen tietämättään haluaa ja tarvitsee. Hauki tosin näyttäisi tiedostavan sen!

    VastaaPoista