keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Loppiaisrääppiäiset

Muutama päivä sitten Ötöpesän jengi valmisti empanadoja. Täytettä jäi paljon yli ja loppiaisiltana iski nälkä. Täytteenjämät otettiin esiin, lisättiin tomaattipyreetä, ruokakermaa, punasipulia ja iso tupsaus currya. Kastikkeen kanssa syötiin basmatiriisiä. Lämmitti Ötöpesän jengiä oikein mukavasti näin kireiden pakkasten aikaan.

3 kommenttia:

  1. ¡Ay qué bueno! Meilläkin menossa etnokaupasta ostettu pikkusäkillinen basmatiriisiä. Muista liottaa tunti tai kolme ennen kuin keität, neuvoi persialainen ystävämme Manucher.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Kopsille ja eritoten Manucherille! Basmatiriisistä taitaa tulla kuohkeampaa tuolla niksillä?

    VastaaPoista
  3. Ehkäpä. En tiedä. Itse arvelen että riisistä pitää liottaa roskat ja ötökät pois, vaihtaa vesi ja sitten vasta keittää. Tämä arveluni siitä syystä että satuin muutama päivä sitten näkemään jossain kiinalaisen sitaatin: "Riisistä pitää huuhtoa joki pois".

    VastaaPoista