torstai 28. tammikuuta 2010

Meduusaterapia, mullistava uutuus!

..Z. von Bubbard laittaa tässä vielä paremmaksi! Z. von Bubbard kanavoi viestejä meduusoilta! Delfiinithän eivät ole läheskään niin muinaisia kuin MEDUUSAT, jotka tuovat korkeiden energioiden viestiä alkumerien lämmöstä joskus satoja miljoonia vuosia sitten....

Jokaisella on opittavaa noiden mystisten löllöjen salaperäisestä viisaudesta! Ensimmäiseen meduusakanavointi-istuntoon osallistuminen maksaa nyt vain eukalyptuspastillin ja tölkillisen olutta! Meduusa taskuun ja meditoimaan!
Huipputeknisen ja vallankumouksellisen ö-mittarin suurenmoinen keksijä Z. von Bubbard on päättänyt laajentaa osaamistaan uudelle alueelle! Jokaisen Astraali-Annikin ja Paranormaali-Paavon tuntemaan kanavointiin! Kanavointi on siis sitä, että tuodaan viestejä astraalitasolta asuvilta intiaanitietäjiltä, lamoilta, Korkeilta Mestareilta, faaraoilta, korkeavärähtelytaajuuksisilta vonkseilta ja hiitiöiltä sekä muilta suurenmoisen viisailta ja henkistyneiltä otuksilta. Vaikkapa delfiineiltä, joita pidetään Gaian apostoleina. Taviksia ei astraalimaailmasta kylläkään löydy, ihme kyllä.

Delfiinit? Hetkinen.....

4 kommenttia:

 1. Hmm. Mitäköhän Chironex fleckeri voisi ruukinmatruunalle opettaa?

  VastaaPoista
 2. Kuutiomeduusa. Myrkkyä, hyi! Kuvassa on nätti ja vaaraton korvameduusa. Ehkäpä Ruukinmatruuna on purjehduksillaan nähnytkin sellaisen?

  Mutta ei niin pientä pilaa, ettei totta toinen puoli.

  Kuutiomeduusa edustaa vaaraa ja läpinäkyvyyttä ympäristössään. Ehkäpä se voisi symboloida pahoja ja vaarallisia asioita, joita on vaikeaa nähdä, ennen kuin niihin todella törmää itse, tuskallisin seurauksin? Mielessä ja jokapäiväisessä elämässä. Asioita, jotka ovat kuin oma nenä? Jotain sellaista, mikä tulee lähelle tai on jo lähellä, mutta jota ei voi itse nähdä? Ruukinmatruuna on buddhalainen. Eivätkös kleshat ole juuri tuollaisia kuutiomeduusoja?

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain! Aurelia aurita on varsin tuttu otus, ja ruukinmatruuna tunnistikin sen välittömästi.

  Sensijaan Cyanea capillata, hiusmeduusa, on vähän toinen juttu. Ruukinmatruuna on tehnyt sellaisen kanssa lapsuudessaan läheisempää tuttavuutta, ja tuon merenneidon syleily on about yhtä kivaa kuin juosta alasti nokkospuskaan.

  Osuit aivan oikeaan - kleshat todellakin ovat kuin kuutiomeduusoja. Kuin meriampiaisia tai irukandzeja. Ne ovat ilkeitä juttuja, joita ei huomaakaan kun ne jo pistävät - tuhoisin seurauksin.

  Meduusat todellakin voivat opettaa meille paljon.

  VastaaPoista
 4. I'm in! Kiitos että piristitte päivääni. Mä sain niin negaa niskaani että tuo meduusaterapia todella tulee tarpeeseen!!! ;)

  http://ristipissarit.wordpress.com/2010/03/01/new-agen-ja-palkokasvien-synergiaa/

  - P-Man, Ristipissarit
  http://ristipissarit.wordpress.com

  VastaaPoista