sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ö.T.Ö. -loosin yöllinen veljesateria

Maagis-okkulttisissa salatiedelooseissa on monia rituaaleja veljeyden ja sisaruuden vahvistamiseksi. Yhteinen ateria on myös sellainen rituaali. Ö.T.Ö. -loosin johtaja Frater Phascolarctos päättikin tarjota loosin jäsenille herkullisen aterian, että maaginen yhteys jäsenten välillä vahvistuisi entisestäänkin, etenkin, kun maagiset energiat ovat juuri nyt hyvässä tasapainossa...

Aterian jälkeen onkin rituaalimusiikin aika...

2 kommenttia:

 1. Resepti vaikuttaa hyvältä. Nyt kiireinen viikko meneillään mutta jospa ensi viikonloppuna taas ehtisi rauhoittua hyvän jeeralla maustetun ruuan ääressä :)

  Katselin eilen TV-sarjaa Morse, jossa viitattiin vapaamuurareihin ja loosiin. En noista paljon tiedä, Mahtaako olla ihan terveellistä puuhaa?

  VastaaPoista
 2. Frater Phascolarctos hyvin iloinen, jos resepti kiinnostaa!

  Vapaamuurarit ovat suljettu poikakerho, jossa on hassuja rituaaleja ja komeita arvonimiä. http://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaamuurarit

  Ö.T.Ö. ei ole vapaamuurarillinen, ehkä pikemminkin vapaasuutarillinen. Tyttöjä ei siis nuivita. Frater Phascolarctos päättääkin tässä myöntää Kopsille hienon maagisen arvonimen: Magistra Eucalyptus Kops.

  VastaaPoista