keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Pekka Siitoin Boozing Society

Boozing society? Mikä idea siinäkin nyt sitten on? Juodaan viinaa smokit päällä jonkun edesmenneen kovanaaman kunniaksi? Kuuluisin on kai Dean Martin Boozing Society. Onkohan siellä edes hauskaakaan?

Mutta millainen olisi sellainen Boozing Society, jossa juhlijoilla olisi oikeasti jopa hauskaakin?

Seuran teemahenkilöksi pitäisi valita joku trickster-hahmon tyyppinen. Joku sellainen, joka salaa nauroi kaikille seuraajilleen. Joku Gurdjieffin tai Crowleyn tapainen, mutta suomalaisille kultturisesti sekä historiallisesti läheisempi tyyppi.

Pekka Siitoin, jos kuka oli trickster-hahmo. Hyvä esimerkki on tässä. Tarkkaavaisemmat nimittäin huomaavat kaiken tavaran (ilmapuntarit jne..) seassa myös Turkin lipun! (Kohdassa 3:22) Mahtava veto "mutakuonoja" inhoavalta valtakunnanjohtajalta! Siitoin matkaili myös Marokossakin, eikä myöskään kaihtanut naamiaisiakaan. Myöhempinä päivinään hiekan jo vähetessä tiimalasissa Pekan oli kyllä vähän pakko riisua naamiotaan... Pekka Siitoin taisi silti nauraa loppuun asti kaikille, etenkin seuraajilleen.

Tässä matoisessa maailmassa, masentavana nykyaikana tarvittaisiin jotain hauskaa. Jotain oikeasti hauskaa, jotain sellaista, mille mukamas huumorintajuiset korrektit nirppanokat oikein irvistäisivät.

Jonkun pitäisi siis perustaa Pekka Siitoin Boozing Society. PSBS:n juhlissa voisi ottaa reilusti irti arjesta ja olla kivenkova rasisti, fasisti ja sadisti. Nauttiakin vielä tästä kaikesta vailla turhaa syyllisyydentuntoa.

4 kommenttia:

 1. "Ilo ilman viinaa on teeskentelyä" - Hoh hoh. Minä sanon että iloinen luonne ei tehokeinoja kaipaa. Otetaas drinkki sen kunniaksi, mutta ei niin paljon että nähdään vaaleanpunaisia elefantteja :D

  VastaaPoista
 2. PSBS olis niinku joku paikka jossa jokainen päällepäin humaani, korrekti ja suvaitsevainen voi riisua sen naamionsa, koska se on vaan päälle lätkäisty kiiltokuva jolla pärjätä EU:ssa.. ainakin tuntuu näin olevan monen poliitikon kohdalla. O.o Ahma (http://en.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Ahmadinejad) on ainakin rehellinen.

  VastaaPoista
 3. "Nyt tämä homma lähtee kovaan nousuun!" :)

  VastaaPoista
 4. Mesikämmen kirjoittelee taas "anonyyminä" kun ei tämä anna omalla profiililla... mutta - Nyt tuli tuhtia asiaa!

  Mitä tulee tuohon Merja Hermosen kanssa puheluun, niin eihän se ollut silleen ristiriidassa Pekan luciferiaanisten preferenssien kanssa - Pekkahan oli sitä mieltä, että niin Kristusta, Luciferia kuin Saatanaakin palvotaan asian oikein ymmärtävien keskuudessa viimekädessä Jumalan kunniaksi! Bloggasin aiheesta joskus otsakkeella "Worshipping the Devil in honor of God" (teksti on kyllä Tri Granholmin, mutta uudelleenjulkaisin sen hänen luvallaan).

  Pekka Boozing Society olisi kyllä hyvä idea! :)

  VastaaPoista