keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Joulumainonta käy kärsään!

..puuroa täynnä kiulut..taivahalle syttyi..korinaa...

Hiljenihän se tontunperkele viimein!

On se nyt saamari, kun joulumainonta täytyy aloittaa jo kaksi kuukautta ennen aattoa! Joulun maagisen pyhä tunnelma onkin sitten aattona ihan lässähtänyt! Joululauluja tulee joka helkkarin tuutista "hyvissä ajoin" ennen ensimmäistäkään adventtikynttilää! Käy lähes mielenterveyden päälle..

Suomessa pitäisi olla laki, jolla kiellettäisiin joulumainonta ennen joulukuuta. Belgiassa taitaa kuuleman mukaan olla sellainen.
Hupsis, pupsis, pimpeli pompeli...ostakaa, ostakaa, ostakaa....jouluvuohi matkaan jo käy....ostakaa, ostakaa, ostakaa...porsaita äidin oomme...ostakaaostakaaostakaa....tuhma vai kiltti...

Donnerwetter, nyt Marschalkalta meni hermot!!!1!

Mitä Pekka Siitoin tekisi nyt?

HIRTEEN, HIRTEEN, HIRTEEN!!

Marsch marsch äpärät, tuokaa köyttä ja heti....

4 kommenttia:

 1. Turhuuden turhuus kaikki on,
  niin turhaa touhu tää
  Me kylmin käymme sydämin...

  VastaaPoista
 2. Mesikämmen on murissut samaa. Asiat pitäisi tehdä oikeaan aikaan, eikä tosiaan pilata Joulua tällä järjettömällä kahden kuukauden mainoshapatuksella.

  Pekka olisi saattanut hirttää protestiksi Joulupukin tai pari tonttua. Varmasti ei olisi mennyt mainostamaan ennen aikojaan. Tästä tulikin mieleeni, että jossain vaiheessa joulukuuta Mesikämmenen blogiin tuleen kuva ihka aidosta Siitoin-filmi oy:n joulumainoksesta!

  Varsin mainioista videolinkeistä taas Ötöpesän jengille myöskin kiitosta. Hauki liikuttui mustavalkoisista vanhoista filmeistä niin paljon, että taisi vähän silmäkulmakin siinä vanhalla fasistilla kostua.

  VastaaPoista
 3. Kaikki ajallaan, niinpä!

  Nyt on ensimmäinen adventtikynttilä syttynyt, joten nyt saa aloittaa joulunodotuksen.

  Ötöpesän jengistä on hyvä, että vappua ja juhannusta ei ole sentään pilattu samalla etukäteishöyhötyksellä. Pääsiäinen on..

  Mutta iloista joulunodotusta silti kaikille Ötöpesän jengin ystäville!

  VastaaPoista