maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivän linnanjuhlat 2010

Juhlia vietettiin arvokkaan kenttäharmaissa tunnelmissa. Myös vanhat taistelijat Nasse ja Marski saapuivat kunnioittamaan läsnäolollaan Ötöpesän jengin ikiomia linnanjuhlia. Pikkufanteille kaadettiin kenttäkuksaan hieman elefanttia väkevämpää juotavaa sekä tietenkin soitettiin isänmaallista musiikkia. Sitten tuli toinen ryyppy ja yhteislaulua! Koska suojeluala kuuluu pioneeriaselajiin, niin Nassen johdolla laulettiin yhdessä "Musta lippu yhdistää".
Vaikka Suomen itsenäisyydestä on tuskin rippeitäkään jäljellä, niin presidentti Niilistö päätti silti järjestää vanhanajan linnanjuhlat. Ja tietenkin kutsua sinne kaikki Ötöpesän jengin ystävät.

3 kommenttia:

 1. No mutta! Presidentti Niilistöhän on erittäin edustuskelpoisen näköinen ja oloinen kaveri... kuka oli hänen daaminaan? Kenellä oli juhlissa makein kaasunaamari ja ydinlaskeumaviitta? Nähtiinkö Marschalkka kumimanttelissa? :)

  VastaaPoista
 2. Presidentti Niilistö on erittäin edustuskelpoinen ja elegantti elefantti. Daamia presidentti Niilistöllä ei tällä kertaa ollut. Lilli toimi adjutanttina. Siinä solmion ja mitalin välissä.

  Lilli ei ole daami. Lilli on aivankaikkea-eimikään. Eli juuri jotain sellaista, mitä jokainen tietämättään haluaa ja tarvitsee!

  Daamien viihdyttämisestä huolehti tietenkin sulavakäytöksinen gentlemanniupseeri Marski.

  Illan hienoin kaasunaamari oli tietenkin Nassella..sillä Nassehan ON itsekin kaasunaamari! Seurapiiritoimittajat kohisevat siitä vieläkin. Vuosisadan muotisensaatio! Ydinlaskeumaviitta toimi juhlakatoksena. Normaalisti se toimittaa virkaansa Nassen kenttävuoteena.

  Marschalkkaa ei nähty, mutta valojen sammuttua presidentinlinnan ruokakomerosta kuului hiljaista perunasalaatin & bratwurstin mussutusta sekä kumin nitinää. Olisiko Marschalkka ollut asialla? Mene ja tiedä...

  VastaaPoista
 3. Meiltä parempi puolisko lähettää Ötöpesään terveisiä oheisella musiikkikappaleella - se on hänelle rakas, ja paikkakin on tuttu.

  VastaaPoista