torstai 30. joulukuuta 2010

Jouluraportti

Verdammte, äpärät! Mutta ach, Joulupukki toi teillekin lahjoja! Hyvä liukuri talven pyllymäkeen sekä todella hieno pilli Etelä-Afrikasta! Jopas jopas. Tuota pilliähän voi käyttää Afrikan tutkimusmatkailuleikeissä! Niin, ja tutkimusmatkailijahan voi sitten viheltää tuohoon pilliin tiukan paikan tullen vaikka nee...siis krokodiilien säikyttelemiseksi! Onpas hieno, onpas!
Tuli Joulu, pikkuväki oli miehittänyt (tai oikeammin norsuttanut) tuliaseman Marschalkka Sinisen Niilin käskyjen mukaan. Hengitys höyrysi pakkasessa ja korkealta alkoi kuulua kulkusten kilinää. Yllättäen Marschalkan kurkkua alkoi kuristamaan, hän ei kerta kaikkiaan voinut antaa tulikomentoa. Oli sentään Joulu..

Ilmatorjuntakonekivääri a-tarvikkeineen palautettiin vähin äänin asevarikolle.

Joulupukin lentävä reki laskeutui Marschalkan ja pikkufanttien viereen. Iloisesti naurava, jalomielinen Joulupukki antoi Ötöpesän jengille hieman Jägermeisteria kylmyyttä torjumaan sekä Marschalkalle suklaata ja pehmeän paketin Belgiasta.

Kaikille tuli hyvä mieli ja taivaanrantaan katoavalle reelle vilkutettiin iloisesti.

Sitten Marschalkka avasi pakettinsa. Ach, natiseepas tämä kivasti ja tuoksuukin hyvälle....kevään paraateissa suorastaan überhieno....sehr gut...

pwiip...pwiiiip......pwiiiiiiiiip!

Hui kauhistus! Mikä ääni tuo....pitääpä mennä katsomaan....

8 kommenttia:

 1. Tässäpä reipas merihenkinen marssilaulu pikkufanteille. Heute wollen wir ein Liedlein singen...

  VastaaPoista
 2. "Hengitys höyrysi pakkasessa ja korkealta alkoi kuulua kulkusten kilinää. Yllättäen Marschalkan kurkkua alkoi kuristamaan, hän ei kerta kaikkiaan voinut antaa tulikomentoa. Oli sentään Joulu.."

  *Reps*! :D

  Ohhoo, näkeekö Mesikämmen oikein, toiko Rare Exports oikein kumimanttelinkin... kyllä NYT kelpaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mutta tuohan on ilmiselvä puosunpilli! Kaikki fantit kannelle, P-lippu liehuu jo saalingissa.

  VastaaPoista
 4. Olipas hieno tuo Erzherzog-Albrecht-Marsch! Marschalkka S. Niilin oli ihan pakko marssittaa pikkufantteja sen tahdissa!

  Ja kyllä! Kyseessä on vanhan Etelä-Afrikan asevoimien pilli, erittäin todennäköisesti myös maan merivoimien käyttämä. Sen vihellyksiä on varmasti kuultu niin Sowetossa, Johannesburgissa, Pretoriassa kuin Hyväntoivonniemen merituulissakin...

  Kyllä, Mesikämmen näki aivan oikein! Se on juuri sellainen ihana ja törkeännäköinen riistäjä-gestapo-kolonialisti-namusetä -kumimantteli!Kyllä Marschalkka S. Niilin nyt todellakin kelpaa!

  Miltähän pastori William Tapley näyttäisi belgialaisessa kumimanttelissa? Entä Mahmud Ahmadinejad? Hjallis Harkimo? Ariel Sharon? Dick Cheney? Boris Jeltsin? Martti Ahtisaari? Jope Ruonansuu?

  Kyllä eurooppalaiset ovat sitten tyylikkäitä ja meillä Suomessa asuu ruma, huono, tyylitön, tuppisuinen, väkivaltainen, ruma, epäelegantti, alkoholisoitunut, tyly, huonostikäyttäytyvä, juro ja ruma kansa!

  Euroopassa jopa namusedätkin ovat tyylikkäämpiä!

  VastaaPoista
 5. Kuvitelkaamme siis seuraavat skenaariot.

  Suomi:

  Räntäsateisessa metsässä kulkee koulutiellään kulkee ruma suomalainen pikkutyttö. Rumalla pikkutytöllä on päällään halvannäköinen farkkutakki, jonka on halpahallista ostanut hänen tyylitön persejalkainen äitinsä. Metsästä tulee perunanenäinen, kaljamahainen, puolikalju (ja jopa tyttöäkin rumempi) inhottava namusedänturjake. Inhottavalla sedällä on päällään vanha ja laaduton, halpa ja rapiseva keinokuituinen popliinitakki. Takki haisee koipalloilta.

  Sedänturjake ottaa tyttöä olkapäästä kiinni, mutisee jotain epäselvää ja kaivaa hoitamattomilla nakkisormillaan poplarinsa taskusta pussillisen pahoja Kis-kis -karamellejä. Tyttö juoksee karkuun. Karkuunjuostessaan tytön naama on itkusta punainen ja nenästä valuu räkää tosi epäelegantisti.

  Persejalkaisen äidin (ja perunanenäisen isän) tekemän rikosilmoituksen ottaa vastaan tyly kalapuikkoviiksinen suomalaispoliisi.

  Belgia:

  Hyvinhoidetun kaupunkilaispuiston läpi kulkee hyvinkäyttäytyvä ja kaunis belgialainen koulutyttö. Tyttö tulee yksityiskoulusta. Aurinko paistaa.

  Vastaan tulee huolitellun näköinen herra kumimanttelissa. Herra pysäyttää tytön, kumartaa, katsoo silmiin ja kättelee. Herra tietenkin myös esittelee itsensä ranskaksi, saksaksi ja latinaksi. Tai sitten afrikaansiksi, mikäli tytön vanhemmat ovat buureja. Herra ottaa hyvinhoidetuilla käsillään kumimanttelinsa kätköistä rasiallisen laadukkaita konvehteja ja tarjoaa niitä tytölle elegantin poskisuudelman kera.

  Tyttö toteaa valitettavasti olevansa estynyt ja kävelee pois hillityin askelein.

  Tytön kaunis äiti ja komea isä menevät poliisiasemalle, jossa ei ole ketään. Rikosylikonstaapeli sattuu juuri sillä hetkellä olemaan läheisen ravintolan terassilla nauttimassa laadukasta belgialaista vehnäolutta. Oluen merkki on Hoegaarden Witbier.

  VastaaPoista
 6. Onpa upea kiiltävä pilli. Voi oikein kuvitella äänen joka syntyy kun sihen puhaltaa. Kärsän puhalluksella rivakka PWIIT TRIIT TUUUT

  Kops sai jouluksi norsupussilakanat (kun osti itse) :)

  VastaaPoista
 7. Ötöpesän jengi katsoi Kopsin blogista nuo norsupussilakanat. Hienot!

  Kops on oikeassa, "pwiit" kuvaa aika hyvin ääntä, joka tuosta pillistä lähtee. Varmasti aika hauska sitten vappunakin. Aitoa hyvää sotilastavaraa, ei mitään heti hajoavaa muovikrääsää.

  VastaaPoista