perjantai 14. tammikuuta 2011

Kustannusosakeyhtiö Piiskasalmi

Keksittyjen huhupuheiden törkeimmästä päästä löytyy sellainenkin höpöväite, että pakottaisimme väkemme laihduttamaan itsensä nääntymisrajalle ja maksaisimme surkeaa palkkaa! Hävyttömyyden huippu! Itse asiassa palkkaustasomme on erittäin kilpailukykyinen ja henkilöstömme ravitsemuspuoli täyttää kaikki vaatimukset niin riittävyyden kuin ravitsevuudenkin osalta!

Mikäli tämä Piiskasalmi-konserniin kohdistuva sairas vainoaminen ja ajojahti ei lopu, olemme pakotetut haastamaan perättömiä väitteitä levittävät tahot oikeuteen!
On myös esitetty, että mukamas riistäisimme työntekijöitämme ja muutenkin kaltoinkohtelisimme heitä! Törkeää puppua! Toimitusjohtajamme mielestä tämä on raamatullinen esimerkki siitä, kuinka Herran valittuja tullaan lopunaikoina vainoamaan! Ja kuten varsin hyvin tiedämme, niin Piiskasalmen työntekijät vakuuttivat työsuojelutarkastajalle kaiken olevan hyvin!
Kustannusosakeyhtiö Piiskasalmi on eksponentiaalisesti kasvava monialakonserni. Tällä hetkellä päätoimialana on satunnaislukujen generointi, asiakkaisiimme kuuluu monia julkishallinnon merkittäviä toimijoita. Generoimiamme satunnaislukuja käyttävät mm. Itä-Suomen Hovioikeus sekä lukuisat valtion lupahallintoviranomaiset päätöstensä pohjana.

Piiskasalmi-konsernin visiot ja arvopohja ovat selkeän kansallismytologis-hengellisiä. Julkisuudessa on väitetty, että Piiskasalmi olisi oikeasti joku hämärä uskonlahko. Törkeää ajojahtia! Toimitusjohtajallamme on oikeus yksityiselämässään omiin hengellisiin ja poliittisiin mielipiteisiinsä!

Piiskasalmi-konserni myös julkaisee lapsille hauskoja Tero Torakka -kuunnelmia. Ensimmäisessä jaksossa Teron setä kuolee, kun terveysviranomaiset myrkyttävät pizzerian, jossa setä asui. Näin lapset oppivat pohtimaan kuolevaisuuden ongelmaa! Mutta...eipäs nyt eksytä asiasta...

3 kommenttia:

  1. Kai Piiskasalmen herra muistaa, ettei norsuja saa panna kärsimään...?

    VastaaPoista
  2. Voi eihän toki! Nehän tekevät kaikkensa yhteisen leiviskänsä eteen sydän täynnä puhdasta työn iloa!

    Ruukinmatruunalla kun on tuota osaamista, niin Piiskasalmi-konsernin tj Z. von Bubbard päätti antaa RM:lle titteliksi "Senior Implementation Developer". Niin, ja jätskiä kans!

    VastaaPoista