torstai 11. elokuuta 2011

Vihapuhe

Vihapuhe. Vihapuhe. Vihapuhe. Aargh. Ärsyttävä iskusana, joka ei tarkoita mitään, mutta on tarkoittavinaan aivan kaikkea. Ihan kuin botellon, käsiase, YYA, kannabis tai internet-pommi. Kaikkien on oltava hädissään ja annettava tuomitsevia julkilausumia. Joka tuutista tulee sitä samaa moraalisäteilyn kilpalaulantaa.

Marschalkka Sinistä Niiliä tuo vouhkaaminen otti niin pahasti kärsään, että tämä päätti aivan tahallaan, ihan vain ärsyttääkseen ja provosoidakseen kasvattaa pikkufantit kieroon.

Mikä sopisi siihen keinoksi? Hmm.

My Little Pony tietenkin! Sehän edustaa aivan kaikkea, mistä oikeamieliset ammattiloukkaantujat vetävät herneen nenään! Marsch marsch äpärät poneja katsomaan! Tällaista sortoa ja pahuutta ei olekaan nähty ennen!

Edistyneemmällä tasolla olevat voivat katsoa tästä, mikä omassa päässä on vikana!
Syksy on jo ovella ja Heksyylikoulu avaa pikkufanteille ovensa. Erityisesti Marschalkka Sinisen Niilin pitämät historiantunnit ovat pikkufanteista huisin jänniä..

2 kommenttia:

  1. Vihapuhe on huolestuttavan lähellä ajatusrikosta.

    VastaaPoista
  2. Totta. Orwellin sanoin jokaisen kuuluisi olla "hyväajatustäysi". Se ei tietenkään onnistu, ellei osaa tehdä rikospysähdystä. Rikospysähdys on suoritettava heti, mikäli uskoo saattavansa syyllistyä mahdolliseen ajatusrikokseen.

    VastaaPoista