sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Uri Geller Suomessa?


Ötöpesään saadun tiedon mukaan Uri Geller on käynyt Suomessa! Mutta onneksi yksikään Ötöpesän lusikoista ei vääntynyt. Myös kaikki mekaaniset ja elektroniset laitteet toimivat ihan niin kuin ennenkin.

Tällä kertaa tuo pahainen humpuukimaakari lusikanpilaaja ja esoteerinen kelloseppä väitti, että hän mukamas lähetti suomalaisille oikein telepaattisen piirroksen! Ei tullut perille ainakaan Ötöpesään!

Uri, valehtelu on tuhmaa! Totuutta ymmärtäville ja kokonaisuuden eduksi käyttäville pitäisi sitä herkkua antaa enemmän! Tieteellinen joogi Kauko Nieminen nimittäin kertoo, että valehtelijan tajuisuus menee sekaisemmaksi, sillä alitajunnassaan hän pitää valheitaan tosina! KAAOS MURSKAA SEN, JOKA EI TIETÄEN ELÄ! Kalevalassa vaka vanha Väinämöinen teki tieoilla venettä, Kauko Lieto Lemminkäinen mutkat muisti, keinot keksi.

Usa:ssa monilla seuduilla käytetään niin paljon huumeita, että niiden torjumiseksi on suositeltu uskonnollista höpötystä!

Tiedätkös Uri, että vuonna 1975 poliittisessa vallassa olivat pitkulaista tupakkaa polttavat homojuntat! Silloin Helsingissä Finlandiatalossa kokoontuneista valtionjohtajista monet tupakoivat. Brezhnew oli melkein ketjupolttaja. Presidentti Ford poltti savuketta, Wilson piippua, Brandt, Tito ja Kekkonen sikaria! Olof Palme poltti savuketta, Kalevi Sorsa ja Mauno Koivisto hieman sikaria! Valtakuntien rajojen yli he toisiaan tukivat!

Lopeta Uri huijaaminen! PELASTUAKSEMME MEIDÄN ON TIEDETTÄVÄ TOSIA!

Kauko Nieminen kertoo meille:

"TEKEVÄN PITÄISI AISTIT TARKKOINA TIETÄÄ-TUNTEA. 8.7. 1973 kotonani kuulemani ääni kertoi minulle veden paineesta vesijohdossa ja siitä, minkälaisesta aukosta vesi pääsee virtaamaan. Se kertoi veden olemuksen lisäksi myös metalliputken ominaisuuksista. -Vaikka ko. on kertomusta myös ilmamolekyylien olemuksista ja aivojeni tilasta. -Sillä hetkellä halusin OPPIA YMMÄRTÄMÄÄN LUONNON ÄÄNIEN SANOMAA."

Kauko Nieminen kertoo sinullekin, Uri, että:

"Minä Kauko Nieminen osoitan samaan suuntaan kuin Jeesus, mutta tieteellisemmin: EETTERIPYÖRTEET VOIMINA EETTERIN IKUISEKSI VIRTAAMISEKSI LUOTAVA UUSIA EETTERIPYÖRTEITÄ PANEMALLA EETTERIN KAKSI REUNAA HIPOMAAN TOISIAAN. Mm. fysiikkaa ja biologiaa edistäen."

Uri Gellerin veroisten skoijarien mellastaessa ympäriinsä Ötöpesän jengi ehdottaakin Kauko Niemisen tavoin, että nyt olisi herättävä TUTKIMAAN ja KESKUSTELEMAANKIN!

7 kommenttia:

 1. Kauko Nieminen ja TAJUNNAN PYÖRTEET! Ei jumankekka, Mesikämmen oli täysin unohtanut tämän! Väkevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. squonk kit charge faster and you will stay safer. It's just like lost vape drone changes vaping, hope more people can get started and enjoy vaping, and most importantly, buy other pulse x box mod is necessary!

   Poista
 2. Mesikämmenen pitää myös tietää, että:

  Toisen maailmansodan voitti kolme suurta retkua. Stalin poltti piippua. Churchill paljon sikaria ja Roosevelt sikaria. Hänen seuraajansa presidentti Truman myös sikaria, ja sen lisäksi kahdella atomipommilla japanilaisia siviilejä. ITSELLEEN PAHAN OLON JÄRJESTÄJÄ VOI TEHDÄ SITÄ MYÖS MUILLE. Vaikka Hitler oli puhdasmielisempi, hän sortui kokonaisuuden piittaamattomuuteen ja häneltä puuttui tutkivaa tieteellisyyttä.

  NORSUJAKIN PITÄISI HYÖDYNTÄÄ OSANA IKUISTA EETTERIN VIRTAAMISTA SAAMALLA KAKSI EETTERIN REUNAA HIOMAAN TOISIAAN UUSIEN EETTERIPYÖRTEIDEN LUOMISEKSI!

  VastaaPoista
 3. Norsuissa on VALTAVAT eetteripyörteet!

  Piippu hyvällä piipputupakalla on kyllä hyvää. Nuuskasta Mesikämmenen pesässä diggaillaan kyllä myös.

  Hauki kysyy, miten Marschalkka sinisellä siilillä meni Pekan muistelot?

  VastaaPoista
 4. Pekka on Marschalkalla aina läsnä.

  Pekan mielestä tämä uusi MLRS olisi varmasti ollut hyvinkin kodikas:

  http://www.youtube.com/watch?v=FdCzOULwWPM

  Perusraketti lentää 40-70 km. Kuorma-ammuksiakiakin jopa. Tytärammuksilla on sekä pst-, että sirpalevaikutus suht suurella maalialueella. Panssariajoneuvoihin suunnattu räjähdevaikutus...kattoon..jossa suoja on heikointa. Applejack sanoisi ettää yiii-haa!!

  Oman poniluontonsa löytää täältä:

  http://www.bronyland.com/pony-personality-test/

  VastaaPoista
 5. Onpa vehkeet! Romantiikkaa!

  Mesikämmen teki testin ja se sanoi että "Rainbow Dash" :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Rainbow Dash edustaa Sopusoinnun Elementeistä...Uskollisuutta.

  20% cooler..in 10 seconds flat!

  VastaaPoista