sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Mitä parhainta Uutta Vuotta 2012!

Niin Marschalkka Sininen Niili kuin Ö.T.Ö. -loosin johtaja Frater Phascolarctoskin huomasivat, että Hypnoottis-Magneettisen katseen SM on pidetty. Valitettavasti Ö.T.Ö. -loosin oma suosikki Antti Joutsi ei voittanut. Hyväksi kolmoseksi tuli. A.J. edusti kaikkea sitä, mitä Siitoimen mukaan totinen Luciferin sotilas, juoppo ja pukki voi olla! Kelpo soturin kilometrikatsetta! Kodikasta tykkien jyskettä!

Ö.T.Ö. -loosi kuitenkin onnittelee kaikkia SHMK-kilpailuun osallistuneita ja antaa kaikille heistä Ö.T.Ö. -loosin kunniajäsenyyden. Kilpailuun osallistuminen on kuitenkin todistus vakavasta kiinnostuksesta Pekka Siitoimen hengentieteellisiin totuuksiin!

Tämän lisäksi Frater Phascolarctos looseineen lähettää kaikille lukijoilleen hypnoottis-magneettis-subliminaalisen viestin. Frater Phascolarctos nimittäin sai päivänpaluun kunniaksi hypnoottis-magneettisen amuletin, jonka rikas symboliikka avautuu eteeris-astraalisella tasolla hengentieteisiin vihityille.
Marchalkka suoritti veriuhrin! Hyvinkin tärkeää ennen vuodenvaihdetta. Moni onneton tulee nimittäin vuodenvaihteessa tarvitsemaan sitä verta ihan oman tyhmyytensä tähden!

Mutta se siitä.

Marsch marsch äpärät!

Marschalkka tahtoo pelata korttia! Marschalkka voitti valttikortilla teidät kaikki! Ja kaikki tulevat väittelytkin! Eivätkö pikkufantit vai jaksa? No..natsisuklaata sitten joka äpärälle! Johan valvottaa!

Ja koska Marschalkka (veriryhmä ÖP+-) kun luovutti vertakin, niin pitäähän se nestehukka nyt jollakin tapaa korvata! VIINA on oikein hyvää siihen!

Ö.T.Ö. -loosin pienet jäsenet toki myös innolla odottivat vuodenvaihdetta. Frater Phascolarctos tietenkin päätti, että pitäähän ne pahat henget ajaa pois! Mikäs olisikaan hauskempi tapa tehdä se, kuin räiskiä hieman rätkyjä! Samalla tulee ajettua ne kaikkia Ötöpesän jengin ystäviä vainoavat pahat henget pois! Joten hushus annunnakit, rabishut, qliphothit, liekkiöt, määhieszöt, ezähiellöt, guit, tohosut ja muutkin ilkiöt!

Ja kuten viimekin vuonna Ötöpesän jengi toivottaa lukijoilleen ja ystävilleen erityisesti hyvää uutta vuotta 2012 ....

AFRIKAANSIKSI!

Marschalkka Sininen Niili tahtoo myös tarjota kaksisitoista mitä onnellisinta hyvää mieltä tuovaa marssia:

GRAF ZEPPELIN MARSCH

DÜPPELER SCHANZEN MARSCH

FREI WEG MARSCH

MARCH OF STRENGHT

MARCH OF THE NEW KING

ROT SCHEINT DIE SONNE

PANZER ROLLEN IN AFRIKA VOR

DEUTSCHLAND ERWACHE

LE BOUDIN

AUX LEGIONNAIRES

"GEORGE"

EVO ZORE, EVO DANA

HAUKI & MARSCHALKKA S. NIILI MUISTELEVAT VANHOJA AIKOJA

Vielä kerran..mitä parhainta ötövuotta kaikille Ötöpesän jengin ystäville!

12 kommenttia:

 1. Kiitokset toivotuksista. Hyvää vuoden vaihdetta ja vaihdevuosia :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää vuoden vaihtumista toki!

  Mutta että vaihdevuosia? Mikäli näin on joillain Ötöpesän jengin naislukijoista, niin tohtori Luttana suosittelee pitämään huolen riittävästä kalsiumin ja d-vitamiinin saannista! Kopsilla on onnekseen persialaisia ja intialaisia ystäviä..kauan eläköön ghee..ja jugurtti!

  Täysmaitotuotteet ja vaikkapa rasvainen kala (lohi, muikku, etc.,) ovat sangen hyviä siihen..luuston kunnossapitoon! Ja liikunta myös!

  Pitkää ikää ja hyvää terveyttä kaikille kypsempään ikään ehtineille Ötöpesän jengin naislukijoille toivottaa tri Luttana! Ja toki myös nuorille miehillekin kans!

  VastaaPoista
 3. Hyvää uuttavuotta sinne teidän pesäännekin :)
  Tuossa kasassa koreilee lempisuklaani, joka on tosin niin ökykallista (ei sentään ötökallista, taikka ötökällistä) ettei sitä raaski ostaa. Tähän mennessä syöty vasta vaivaiset 200g kun omat joululahjat tuli niin kalliiksi.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää uutta vuotta 2012 sinne Ötöpesään, ja olkaa varovaisia pömmien kanssa. Me vietimme iltaa katsoen U-96:tta ja syöden stollen-kakkua, ja tässäpä vielä yksi reipas teemaan sopiva marssilaulu:

  ERZHERZOG-ALBRECHT-MARSCH

  VastaaPoista
 5. Ill hyvä, ottaen huomioon, mitä kaikkea Scho-Ka-Kolan hintaan kuuluu, niin eihän se hinta ole paha. Neljä palasta kofeiinipärisee vahvan espressokupillisen verran sentään! Aika halpa hinta neljälle kupilliselle espressoa! Pakkauksessa 16 palaa. Yhdistetty kahvi- ja namuhetki!


  Päälle saa kivan pienen peltirasian, tosin Saksan Liittotasavallan nykyinen laki estää sen vanhan rasian käytön..jossa oli Marschalkka Sinisen Niilin tietojen mukaan oikein hieno layout ja logo!

  Kas tässä:

  http://vintage-ads.livejournal.com/2814707.html

  VastaaPoista
 6. RM, stollen-kakkuhan näyttää reseptin mukaan tosi mehevältä & Niilihyvältä! Rahkaa, mantelia..ja rommia ennenkaikkea!

  Marschkin oli Marschalkka Sinisen Niilin mielestä sangen hieno! Paljon komeita upseerismiehiä Pyhän Miehisen Toveruuden merkeissä! MARSCH! Hevosiakin oli...näytti ihan siltä, että joku olisi ratsastanut Raritylla, mikä kylläkin on väärin. Big Macintoshilla, Applejackilla saa ratsastaa...tai Twilight Sparklekin voi sen vastahakoisesti sallia, mikäli Spike toimii ratsastajana!

  VastaaPoista
 7. Rainbow Dashilla ratsastaminen tosin voi olla riskialtista siksi, että RD pystyy todistetusti ylittämään äänivallin!

  VastaaPoista
 8. Niin, ärvöisä Ryykinmätryynä, pömmien känssä öltiin äsiäänkyylyvän väröväisiä...räjähtivät, niin kyin pitikin...pikkyfäntit säilyivät värsin vähingyittymänä...myttä hyviä pömmejä ölivät...päykähtivät kövästi...

  VastaaPoista
 9. Hyvää uutta vuotta myös sinnepäin! Mesikämmen laittaa muuten tämän postin tuonne Hypnoottis-magneettisen katseen Facebookin ryhmään, että tulee lukijoita tähän mainioon kannanottoon!

  Hauki on Marchalkka sinisen siilin kanssa täsmälleen samaa mieltä Silviosta!

  VastaaPoista
 10. Kylläpäs Ötöpesässä ilahduttiin! Trafiikkia on tullut enemmän kuin aikoihin! Ötöpesän jengi esittää Mesikämmenelle parhaat kiitoksensa! Oikein hypnoottis-magneettista uutta vuotta 2012! Mahtavaa, että ötömäisyydet leviävät oikein Facebookiinkin!

  Silvio muistuttaa ikävästi don Raffaele Palizzoloa. Palizzolo vaikutti Italian politiikassa yli sata vuotta sitten. Taitaa olla niin, että historia toistaa itseään?

  VastaaPoista
 11. Hieno juttu, että trafiikkia on tullut! :)

  Ehkä Silvio on Palizzolon inkarnaatio?

  VastaaPoista
 12. Silvio ON Palizzolon inkarnaatio! Näin henget kertoivat Frater Phascolarctokselle Ö.T.Ö. -loosin istunnossa...

  VastaaPoista