torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannustaikoja

Eräänä päivänä Ö.T.Ö. -loosin johtaja Frater Phascolarctos oli etsimässä täydennystä grimoirekokoelmaansa juhannustaikoja ajatellen. Sattui suuri ihme..Frater Phascolarctos nimittäin sai käpäliinsä itsensä Mestari Pekka Siitoimen Musta magia -trilogian! Siirtyessään takaisin loosille ryhmä hihhuleita tuli käännyttämään häntää ja lupasi, että Jeesus antaa ihan mitä vain keksiikään pyytää. Frater Phascolarctos pyysikin Jeesukselta paljon rahaa! Hihhulit aloittivat vimmaisen rukoilun ja kielilläpuhumisen! Sitä paljoa rahaa ei ole silti Jeesukselta tullut vieläkään..

Tosin...kyllähän Frater Phascolarctoskin rukoilee toisinaan..

Musta magia -trilogia on mitä parhainta materiaalia juhannustaikoihin. Sieltä löytyy niin grillaamista, lemmentaikoja, kokkailua ja muutakin! Myöskin itsensä Saatanan olemus kuvaillaan yksityiskohtaisen tarkasti. Kirjasta voi itse kukin löytää myös arkielämää helpottavia maagisia sovelluksia. Kerrassaan loistava teos! Pekka Siitoin kyllä todellakin tiesi, miten asiat laitetaan kuntoon!

Ötöpesän jengi ja Ö.T.Ö. -loosi toivottavatkin kaikille lukijoilleen maagisen hyvää juhannusta hilpeiden diskorytmien siivittämänä.

Olkaahan varovaisia!


3 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kovin grimoire koskaan! Loitsuja ja kaavoja kaikenlaisiin käytännöllisiin tarpeisiin ja syvää teoreettista matskua siihen tueksi!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain on! Laskutoimituksia 1-77, Koudan matka, sefirat, psalmeihin liittyvää salaoppia..jne.

  Ja muutakin. Eritoten oikeat kellonajat.

  VastaaPoista
 3. Näin on. Tyhmyydestä vapautuminen. Pahan vaimon kesytys. Kuinka kestää juomingeissa ja saada viina riittämään. Kaikki tärkeää maagista tietotaitoa!

  VastaaPoista