sunnuntai 19. elokuuta 2012

Väkevää profetointia, voitelua ja vuodatusta!

Pastori Palloveikko tuli raamatullisiin ajatuksiin. Pikkufanteista oli näet tylsää vain istua kovilla kirkonpenkeillä. Ainoat elämänmerkit koko kirkossa olivat satunnaiset vaivaantuneet yskäisyt ja virsikirjan sivujen hiljainen rapina..

Mitäs päriseviä kokemuksia tuo tuollainen haalea hengellisyys nyt sitten antaa? EI KERRASSAAN MITÄÄN! Voihan Laodikea sentään! Miten olisi Juna ja Valistus -seurakunta?

Aidossa Herran Voidellun seurakunnassa pitää olla jatkuvasti väkevää kielillä profetointia, voitelua, vuodatusta ja muuta voimallista huuruilua!

Ylistysmusiikin täytyy huutaa korvat lukkoon! Ensin maksetaan kymmenykset, jonka jälkeen iloinen antaja antakoon vielä lisää! Rahat kassiin ja vähän sassiin! Virratkoon Elämän Vedet!

Pastori Palloveikko järjesti telttakokoukseensa niin väkevän voitelun, että koko esiintymislava oli yltä päältä margariinissa! Seurakuntalaiset muksahtelivat kumoon ja härskin ravintorasvan käry leijui satojen metrien päähän! Oooorababaooosekrefememememee!Linkki

Aito Herran Voideltu ei puhu koskaan hiljaa! KOVAA HUUTAMINEN on todistus Herran mielisuosiosta ja noin muutenkin yleisestä väkevyydestä!

Tästä voi itse kukin koostaa itselleen väkevän saarnan!

1 kommentti:

  1. "Aito Herran Voideltu ei puhu koskaan hiljaa! KOVAA HUUTAMINEN on todistus Herran mielisuosiosta ja noin muutenkin yleisestä väkevyydestä!"

    Juuri näin! AMEN! HALLELUJA!

    VastaaPoista