tiistai 30. heinäkuuta 2013

Pulaski, Tennessee 1865

Ötöpesän pikkufantit käyvät joskus kesälläkin Heksyylikoulua. Eivät ehtojen takia, vaan toisinaan ihan huvikseenkin. Tällä kertaa aiheena oli historia, tarkemmin ottaen Yhdysvaltain historia. Tarkemmin ottaen Yhdysvaltain sisällissota seuraamuksineen.

Vuonna 1865 Tennesseen Pulaskissa oli joutilaana muutama tuhma poika! Yhden heistä nimi oli Kennedy! Päättipä iiskiäskuusikko perustaa mörkökerhon! Mokomat sitten humalapäissään kähvelsivät lakanoita Rva Martinin liinavaatekaapista naamioiden itsensä ja hevosensakin, kurjat. Tarkoitus oli perustaa parhaimpien poikakirjojen mukainen salakerho. Jokaiselle oli tarjolla hienoja arvonimiäkin. Suurvelho, Suurlohikäärme, Suurtitaani, Suurkyklooppi. Alemmilla asteilla jäsenet tulisivat olemaan mörköjä, aaveita ja mitälie. Kerholle valittiin nimeksi kreikan kielen kuklos, (κύκλος) joka tarkoittaa kehää, tahi pyörää!

Alunperin oli vain tarkoitus leikkiä mörköleikkiä hassuine arvonimineen grillaamisen, viinanjuonnin ja mörköleikkien merkeissä.

KKK alkoi kuitenkin leviämään ihan pelkän hauskanpidon merkeissä. Leikkien ongelmat alkoivat vasta sitten, kun Isot Pojat halusivat leikkiin mukaan.

Isot Pojat halusivat raisumpia naamioleikkejä! Jopas alkoivat ruoskat läiskymään, kaviot kopisemaan, köydet narisemaan ja pyssyt paukkumaan!
 

Voitaneen sanoa, että Isoilta Pojilta karkasi mopo hallinnasta! Suoranainen ihme, sillä mopoa ei oltu silloin edes keksitty! Ainoastaan piiskalla, Jeesuksella ja maissipuurolla toimiva puuvillankeruulaite!

Liittovaltio kuitenkin hermostui Isojen Poikien leikkeihin ja päätti lähettää L. Merrillin paikalle.

Isot Pojat pistivät sitten harmistuneina kaavut kaappiin...mutta jupisivat myöhemmin, että Jeesus naulattiin ristiin, koska neekerit..

Aikaa kestikin, kunnes vuonna 1915 ilmestyi koko perheen elokuva, aikansa mestariteos!

Juuri näihin aikoihin alkoholisoitunut metodistisaarnaaja sai näyn Jeesukselta ja viskilitralta. Kuusta laskeutui naamioituja aaveratsastajia!  

Iloinen 1920-luku alkoi!

Näky jäi joksikin aikaa sikseen..kunnes paikalle tuli liikemies. Jeesus siunasi taas omiaan! Krapula ja köyhyys eivät voineet estää Herran predestinoimaa menestystä! Alunperin KKK:sta olisi pitänyt tulla pelkkä viinanjuontikerho, mutta liikemiehen ansiosta siitä tuli franchising-yritys! Pre-adamiitit joutuivat puolustuskannalle! Touhu jatkui siten, että lopulta Ku Klux Klanilla oli miljoonia jäseniä. Indianan KKK:n johtoon astui loistava organisaattori, joka sai vallan koko osavaltiossa! Klaanihan puolusti raittiutta, valkoisen naisen säädyllisyyttä ja vastusti negroidista kannibalismia. Touhu nyypähti lopulta siihen, että Mr. Stephenson jäi kiinni valkoisen naisen raiskaamisesta, murhaamisesta, kannibalisoimisesta..humalassa kaiken kukkuraksi!

Taas lähti touhu lapasesta. Ihme kyllä sellaisissa paikoissa, joissa ei juuri sään puolesta edes lapasia tarvitse..

Jotakuinkin näin loppui Klan 2.0:n tarina.

Päivän dokumentti:  KKK - A Secret History

Päivän laulu : KKK Took My Baby Away

Mikä onkaan kaiken tämän opetus? Ehkä se, että tolkku sitä on oltava salaseuratouhuissakin! Ehkäpä niissä palavan ristin liekeissä olisi paras tyytyä vain paistamaan makkaraa. Ja leikkimään seuraleikkejä grillisession jälkeen!

Sen pituinen se!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti