lauantai 18. tammikuuta 2014

Loppiaisen rääppiäiset..

 Lahjat sitten saapuivatkin Ötöpesään! Marschalkka S. Niili oli kovin hyvillään! Tuossa onkin Heksyylikoulun pienille oppilaille historiantunneille paljon opittavaa!

Sen kunniaksi:

Polizeimarsch
4. SS-Polizei Panzergrenadier Division
Pikkufantit lupasivat tulla ystävälliseen paikkaan myrkyttämään tuholaisia sitten kasvukauden alkaessa! Pekka Siitoin tappaa talossa & puutarhassa! Sääli on sairautta! Jokainen puutarhuri myrkyttää tuholaiset, lannoittaa kasvit ja kitkee itkien rikkaruohot, mutta vain harvat sen tunnustavat! Pikkufantit tunnustavat tuon kaiken!
 --lahjoista puhumattakaan! Pikkufantit katsoivat ruokia, juomia ja lahjoja kyynelsilmin..heille ei tullut mitään, ei edes risuja. Katsoivat vain joulupalloja joutuen niiden hypnotisoimiksi.. Jokaisen joulupallon sisältä löytyi oma onnellinen maailmankaikkeutensa, jota saattoi katsella kyynelten läpi. Kävi kuitenkin niin, että joulupöydästä löytynyt ystävällinen seurue kuuli pikkufanttien nyyhkytyksen sieltä lahjakasan alta. Pikkufantit kutsuttiin suurella ilolla pöytään syömään & juomaan pöydän antimia! Lahjoja annettiin myös Ötöpesään viemisiksi!
 --ja juomiakin oli..
Olipa kerran Joulu..yksinäiset pikkufantit livahtivat salaa joulupöytään siellä jossakin..oli ruokaa ja pienet vatsat kurnivat..niin kovin..

3 kommenttia:

 1. Joulunaika on jännittävä ja se kestää kauan. Harmi että pikkufanteilla ei ollut hauskaa koko ajan mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Joulupallojen hypnotisoiva vaikutus on huomattu. Joulussa on taikaa :)

  VastaaPoista
 2. Yksinäiselle ihmiselle tämä tuo lohtua, tulkitsee sen sitten tavalla tai toisella; syvämietteisyys kertautuu aina jos tulkinnanvaraa merkistä jää. Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 3. Kopsille kiitos, pikkufanttien ja etenkin Marschalkka S. Niilin joulu oli loppujen lopuksi tosi loistava!

  Koska Kops opettaa italiaa, niin Marschalkka S. Niili alaisineen päätti kuunnella "Giovinezzan" Kopsin kunniaksi:

  http://www.youtube.com/watch?v=3erP5gnUogg

  Ötöpesän jengi toivoo kaikkea hyvää yksinäiselle anonyymille! Toivottavasti tuleva vuosi tuo ystäviä, vaikkapa yhdenkin, ja hyvän! Ö.T.Ö. -loosin Magus Frater Phascolarctos suorittaakin nyt yhden loitsun, joka tuo ystävän! ..Nyt Se On Tehty!

  Mikäli Ötöpesä on tuonut iloa ja lohtua yhdellekin, niin sitten Ötöpesä on tehtävänsä täyttänyt!

  Ehkäpä ötömäisyydet ovat loppujen lopuksi tarpeen?

  VastaaPoista