maanantai 11. marraskuuta 2013

Rhodesian itsenäisyyspäivä!

Tänään on päivä, joka totisesti herkistää Marschalkka Sinistä Niiliä! On Rhodesian itsenäisyyspäivä! Jokainen Marschalkka S. Niilin elefanttialaisista määrättiin juomaan maailman parasta giniä! Kärsät pulloon ja menoksi! Jokainen sai valita lantringit itse..tai sitten juoda juoman ihan sellaisenaan! Marschalkka S. Niili teki aikoinaan niin asetoverinsa Hauen kanssa..Rhodesian puskista ei aina löytynyt lantrinkia!

Mutta silloin, kun Marschalkka & Hauki saapuivat salaisilta operaatioalueiltaan, niin palvelija toi aina kylmän drinkin verannalle..olivat ne aikoja ne..

Marschalkka S. Niili olisi halunnut tarjota alaisilleen jotain hyvää syötävää..mutta boereworsia ei ikävä kyllä löytynyt..valitettavasti!

Marschalkka S. Niili tarjoaa kaikille lukijoilleen musiikkia vanhan kunnon Rhodesian kunniaksi:

Keep the Flame Lily burning 

Rhodies Everywhere

Rhodesians never die

Sweet banana song

Great White Tribe

Black Boots 

Whenve song

Rhodesian Armeijaan..

George 

The Troopie 

We stand alone

Snakes and sniper

Christmas in Rhodesia 

Farewell Britannia 

Bridge of steel

The Whistling Troopie
4 kommenttia:

 1. Kärsä onkin kätevä pullosta juomiseen, vähän niinkuin juomapilli. Riemastuttava ajatus :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Asperger-linkeistä ! Tänään vasta ehdin lukea niitä ja viedä Assien keskustelupalstoille Facebookiin. Äännetään feisbuk, sanoo englannin opettaja, tarkka Aspergerhenkilö. Me Assit olemme pilkunviilaajan maineessa, emmekä suotta :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ilo! Ojutkankaan tarkkanäköiset puheenvuorot ovat siis laajemmin leviämässä...

  Se on hyvä se!

  Kieltenopettajalle tuo burgerismi sopinee hyvin, edellyttäen, että oppilas haluaa todella oppia. Opettaja on innostunut omasta osaamisalueestaan ja taatusti opettaa juurta jaksain hyvin! Kopsilla onkin maksavia oppilaita, jotka haluavat parhaan vastineen rahoilleen! Ja Kopsiltahan saa kysyä aina?!

  VastaaPoista