sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pikkufanttien påska pääsiäinen

 Lopuksi kylläiset ja humalaiset pikkufantit saivat juoda ystävällisen tahon Ruotsista tuomaa påskmustia massunsa täyteen! Sellaista juomaa, jota joko vihaa tai rakastaa. Ötöpesän jengi rakastaa sitä.
 Marschalkka Sininen Niili keksi, että miten. Mini-Sini ja Svärsy saivat oikein kunnon ryssänherkkua! Lihaliemessä keitettyä pelmeniä voisulan kera, hapankurkkua plus hunajaa, majoneesilla maustettua kananmunaa ja tietenkin VIINAA! Tästä herkkupöydästä pikkunorsuja ei heitetty pois. Marschalkka S. Niili on alaisilleen hyvin ankara, mutta juhlapäivinä sangen jalomielinen.
Talvi on mennyt ohi ja palasi sinne, mistä se alunperin tulikin. Kevät sai alkaa. Pikkufantit miettivät juhlia tuota merkkitapausta..mutta miten? Pitkänäperjantaina pikkufantit saivat Suntio Nikodemukselta oikein lujasti vitsaa. Pääsiäisvitsat kuuluvat pääsiäiseen siinä missä mämmikin!

2 kommenttia:

  1. Näin hiljattain TV:ssä amerikkalaisen elokuvan jossa liikuttiin sirkusjunan mukana sirkuslaisten kanssa paikkakunnalta toiselle. Heidän norsulleen juotettiin alkoholia kun sillä oli kipuja sirkustirehtöörin pahoinpiheltyä häntä. Paikoin kammottava, mutta myös hieno leffa. Nimeä en muista, mutta naispääosassa on Reese Witherspoon. Mahdoitteko katsoa sen Ötöpesässä?

    VastaaPoista
  2. Harvoinpa ÖP:ssä tv:tä katsotaan, mutta tässä olisi maailman suurin fantti:

    https://www.youtube.com/watch?v=z3pdKsnsIFQ

    VastaaPoista