sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Matruuna on kai Ogunin valittu?

Terästehtaan täti taisi joskus haukkua voodoota. Terästäti itse on vodounpi kuin tietääkään! Ogun itse nimittäin on tädin itsensä jumala. Hurja teräksen ja työn jumala.

Terästäti myös purjehtii ja suurella pelolla rakastaa merta. Yemaya, merten emäntä varmasti tykkää matruunasta. Kemian jumalatar.

Terästädillä on myös huumoria ja terästäti on nainen. Sievä ja huumorintajuinen Oshun ehkä edustaa terästädin tuota puolta. Matematiikan jumalatar.

Kovat kundit eivät tanssi. Täyttä paskaa! Kovat kundit tanssivat, joten itse Shango näyttää sen. Shango on ukkosen ja tanssin jumala. Fysiikan jumala.

Oloddumare on edellisten (kaikkien) orishojen lähde. Mystinen ykseys.

Ruukinmatruuna on oikeasti todella vodun-tapaus. Ogunin ja Yemayan, Hefaistoksen, Minervan, Pallas Athenen, Hermeksen, Afroditen ja ties kenen tapaus! Jumalattareksi hyvinkin mielenkiintoinen tapaus.
Temppeli olisi vaikea rakentaa. Ainakin Commodore64 kasettiaseman kera pitäisi asettaa alttarille ettei jumalatar vihastuisi. Palvontameno:


1 PRINT "RUUKINMATRUUNA ON C64JUMALATAR"
2 GOTO 1

Exploding Fist 2

PYHÄ ASIA


Sanxion

Ocean loader

Commando

Yie ar kungfu

Viime pelissä on hassua, että taistelijat sanovat "puhua, hyvää päivää, järvi, kiitos perfect, järvi, ha, kirja, perfect. Kiitos." Järvi,järvi, puhua, kiitos, perfect.Kiitos. "

Ja sitten se pyhä voodoo-kappale:

Latin SKA!

5 kommenttia:

 1. Naiset eivät voi olla vapaamuurareita, vapaasuutariksi voi päästä. Ruukinmatruuna siis olkoon Astrum Ferrum Niilisalaisuuden Vartija! Frater P. myöntäää aevonimen. Ö.T.O. -loosi.

  VastaaPoista
 2. Vau! :-)

  Aina oppii kun vanhaksi elää O:-)

  (Meidän elefanttimme Suvi ja Joonas haluavat lähettää Ötöpesään terveisiä.)

  VastaaPoista
 3. ..toistan itseäni - säät oot hauska.. =)

  VastaaPoista
 4. Hmm. Hmmmm... Jahas, jahas! Mukavata saada fanteilta terveisiä! Hauska tutustua, Suvi ja Joonas! Millaisia fantteja Suvi & Joonas ovat? (**Sininen Niili kuuntelee korvat höröllään**)

  P.S. Onkos Matruuna kokeillut Battle for Wesnothia? Fantasiastrategia. Ötöpesän väki luulee, että Matruuna voisi tykätä siitä!

  VastaaPoista
 5. No mutta hannes, Ötöpesän jengihän ON hauska! Kiva, että tykkäät Ötölän Populasta!

  VastaaPoista