torstai 1. lokakuuta 2009

Eläkeläiset Euroviisuihin!

Donnerwetter, Marschalkka lupaa hitleröidä jokaisen, joka äänestää euroviisuihin jotain muuta kuin Eläkeläisiä! Tussit on meillä aina valmiina, Ötöpesän jengiä en hitleröi, mutta jos tulee joku muu..
Noora-mummi ja Niko-vaari tietävät, mitä euroviisut tarvitsevat! Euroviisut eivät tarvitse tyhmiä pyllyään ketkuttavia teinityttöjä tai isosiskonsa vanhoihin vaatteisiin pukeutuvia poppipoikia! Euroviisut tarvitsevat HUMPPAA! Nooran ja Nikon nuoruudessa teryleeni ritisi hankaussähköisesti, hikiset rouvat kiilsivät lurexmekoissansa ja hanuri soi! Vanhuksilta ei saa riistää humppanautintoa!

Oikeastaan kaikki tiede ja taidekin ovat vain humpan johdannaisia. Halogeenit ja metallit suoloja muodostaessaan ovat kuin hurja naistenhaku tanssiparketilla. Neil Armstrongin kuussa humppaaminen joutui sensuroiduksi silloisen maailmanpoliittisen tilanteen vuoksi. Galileo Galilei puhuessaan jonkun pyörimisestä tarkoitti ITSEÄÄN TANSSIPARKETILLA. Eikä Galilei mihinkään kaukoputkeen katsonut, vaan viinapulloon ja sai humalassa aika hyvän ajatuksen. Nooa ei kironnut poikaansa siksi, että poika olisi nähnyt isänsä alastomana. Nooan poika näki, kuinka Nooan lakerikengät lipsuivat parketilla, Nooa kompastui hutikassa ja hiustupee irtosi. Moinen häpeä oli kyllä ihan kirouksen arvoinen juttu! Ydinreaktorin ytimessä tapahtuvat reaktiotkin ovat vain eräänlaista hurjaa humppaamista!

Niin, ja pikkuväkikin laittaa humpaksi!

Humpalla se mestaruus irtoaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti