perjantai 19. maaliskuuta 2010

Luterilais-homonationalistinen namutuokio

Marschalkan karkkihammaschta kolottaa! Sehr pahasti kolottaakin! Marsch marsch, äpärät! Jetzt essen! Raschisssstinen namuhetki! Neekerinpuschuja ja lakritschia! Äkkiä nyt tänne, ennen kuin Astrid takavarikoi herkut! Marschalkka Sininen Niili tarjoaa!

Mums..mums...mums...

Kekschitään Ötöpesälle ideologia! Mikäs sille nimeksi? Hmm. Jahas, Akuliina puhuu taas pechmoischia! Mistäsch Akuliina ei tückää? Luterilaisista ja Setan homonationalisteista! Schiis kauan eläköön luterilainen homonationalismi! Ötöpesän virallinen ideologia! Riviin sateenkaari- ja hakaristilippujen alle! Eespäin Ernst Röhmin viitoittamaa tietä! Juutalaisetkin homonatsit tervetuloa! Ketään ei schyrjitä!

Akuliina on vähän pöpi. Miksi homojen pitäisi kannattaa islamisoitumista? Se ei olisi yhtään järkevää.... Amsterdamista kuuluu kummia:

GayPatriot

Nobodysbusiness

Times online

UPI

Dutch Amsterdam

Gay and right

Marschalkka ihmettelee Akuliinan aivoituksia! Moni homo ja lesbo pakenee muslimimaista henkensä uhalla länteen! Akuliina lesbona vaatii Euroopan islamisoimista! Missä terve järki ja itsesäilytysvaisto? Ötöpesän jengi vaatii Akuliinan lähettämistä johonkin konservatiiviseen muslimimaahan! Vaihdossa tarjottaisiin turvapaikkaa Suomesta yhdelle mainitun maan lesboasukkaalle, joka varmasti osaisi arvostaa tätä maata Akuliinaa paremmin! Paljon paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti