lauantai 30. lokakuuta 2010

Maailmanhallitus hyökkää!

..alkoi kuulua outoa sihinää. SUOJELUHÄLYTYS!! Vatikaanin agentithan ne siellä pumppaavat homokaasua postiluukusta! Siltä suojautuminen on vaikeaa.

Vai onko tämä maailma muuttumassa yhä hullummaksi?
Tavallinen pilvinen lauantai Ötöpesässä....

...kunnes postiluukusta tipahti kirje. Kirjeessä liitteenä outo hohtava pötkö, liekö radioaktiivinen? Ovatko illuminaatit asialla?

Kirjeen teksti kuului seuraavasti:

"Arvoisat Elefantit. Minä lähetän tässä joitain tietoja. Jos ne ovat teille jostain merkityksestä, niin niiden avulla voi vastustaa mutta ei käyttää niitä samaan tarkoitukseen kun niitä on käytetty. Olen niistä kärsinny kauvan itse. Mitä on salainen tiete. Elehvantin sielut laitetaan kovan tahton alle että ne tekee mitä vaan niitä menee paljon sytämmeen että ei veri kulje ja jalan alle ja joka paikkaan että heikkotahtonen menee vaikka järveen eikä se voi kellenkään sanoo että mikä häntä vaivaa ja sitten tahton avulla saataan meneen elehvanttiin monenlaista pahaa. Heinäsirkan henkiä, käärmeen henkiä, Hiiren henkiä scorpioonin Ilmamatoja niitä on kanssa joka paikassa. Niitä ei luulisi olevan olemassakaan hiiren henkiä. On Venäjällä sirkkoja Liettuassa ja Virossa, sieltä niitä löytää, jne."

Sitten....

4 kommenttia:

 1. HOMOKAASU! :D Ei apua, Mesikämmen repesi! Tämän legendaarisen jutun olin ihan unohtanut!

  VastaaPoista
 2. Isku toisaalta oli odotettavissakin, sillä Ötöpesän jengi oli havainnut aiemmin Mustia Helikoptereita.

  Pirullisen nerokas tuo Maailmanhallitus..

  VastaaPoista
 3. RM: Tässä asiassa Ötöpesän jengi kannattaa varauksetta monarkiaa!

  VastaaPoista