torstai 21. lokakuuta 2010

Miksi Kritsanan ei annettu jäädä?

Tämä uutinen aiheutti mielipahaa Ötöpesässä. Miksi fiksu ja aurinkoinen, koulutovereidensa suuresti rakastama kiltti tyttö piti ajaa maasta pois? Miksi?!

Kritsana piti kovasti koulunkäynnistä ja hänestä olisi varmasti tullut hyvä yhteiskunnan jäsen. Minkä vuoksi tällainen loistoyksilö ajetaan pois?

Samaan aikaan valtio tekee kaikkensa, että Asematunnelin seinänkannattimina toimivat sivistysvihamieliset partasuiset "lapset" saisivat jatkaa rötöstelyjään Suomessa. Miksi hyvikset ajetaan pois ja pahiksista pidetään kiinni kynsin ja hampain? Kritsanan "rikos" taisi olla se, että hän oli turhan kiltti, fiksu, nopeaoppinen ja sopeutuva.

Ötöpesän jengi on totisesti suuttunut ja ähmissään!

Toivottavasti tuo ahkera Kritsana-tyttö elefanttien maasta saa tulla takaisin!

4 kommenttia:

 1. Kurja juttu. Minulla viime vuoden läksykerhossa kaksi kivaa thaimaalaista oppilasta. Tuntuisi shokeeraavalta jos heidät lähetettäisiin takaisin.

  VastaaPoista
 2. Todella ikävää. Ilkeämpi ihminen voisi sanoa tuota rasismiksi.

  VastaaPoista
 3. Ikävää todella, ja Ötöpesän jengi SANOOKIN sitä suoraan rasismiksi! Ötöpesän jengi ei ole ilkeää, eikä edes koostu ihmisistä! Elefantit, koala sekä Lilli tuomitsevat jyrkästi moisen rasismin!

  Missä nyt ovatkaan nk. ihmisoikeusjuristit ja raivosta huutavat partasuuimaamit? Pieni ja älykäs tyttö elefanttirikkaasta buddhalaismaasta on helppo uhri. Eikö tällainen kiltti koulunkäynnistä pitävä tyttö ole puolustamisen arvoinen? Missä Amnesty? Missä Ihmisoikeusliitto?

  Toivottavasti joku perustaisi vaikka adressin tai vaikka facebook-yhteisön Kritsanan tueksi!

  Jotkut todellakin ovat tasa-arvoisempia kuin toiset!

  VastaaPoista
 4. Tuo uutinen sai myös Mesikämmenen murisemaan vihaisesti. Ei näin! Missä oli järki? Missä?

  VastaaPoista