perjantai 15. huhtikuuta 2011

Jeesus tuli kylään!

Ötöpesässä päätettiin lukea vähän Raamattua. Huomattiin, että elefantit tai koalat eivät ole syntiinlankeemuksen alaisia! Arvollisen valtiovieraan, Jeesuksen, kunniaksi päätettiin kuitenkin nauttia pari olutta. Kauan eläköön Jeesus! Hänen fanikerhostaan ei Ötöpesän jengi voi todeta yhtä mairittelevasti...Kerhossa ei kehumista, mutta pomo itse on tosi ok tyyppi!
Mitä ihmettä...itse Herra Jeesus saapui Ötöpesään pikkufantteja tervehtimään!

Mikäs nyt neuvoksi, kun moinen arvovieraista arvollisin tuli kylään, pelastusta tarjoten?

Presidentit, kuninkaalliset, pääministerit (tai jopa paavikin) olisivat ihan lastenleikkiä presidentti Niilistön ulkopoliittiselle protokollaosastolle. Mutta oikein Jeesus itse! Mikä neuvoksi? Menee vaikeaksi, vaikeaksi, totisesti vaikeaksi.....

7 kommenttia:

 1. Jesajan kirjasta löytyy ohjeet Messiaan vastaanottamiseksi oikean protokollan mukaisesti :-)

  VastaaPoista
 2. Hesekiel on jännempi, kun se on niin psykedeelinen.

  Mistähän saisi Vanhan Testamentin näkyleipää? Leipätiskiltä vai vihannespuolelta *SieNtEN* kohdalta?

  VastaaPoista
 3. Kokeilepa sekoittaa taikinaan torajyvää. On todennäköistä, että näkyleivässä oli kivoja ergotamiineja. Niillä saa ihan hauskoja visioita.

  VastaaPoista
 4. Mesikämmen kaataisi Jesselle reilusti viiniä :)

  VastaaPoista
 5. Torajyvää, hyi! Siitä menee kärsä & korvat kuolioon. Eikös se VT:n manna olisi parempaa? Moni sen kuvauksista vastaa SiENiÄ. Kasvaa karjanlannan lähellä, ei kestä kuivuutta, on pehmeää jne...

  http://deoxy.org/manna.htm

  Ötöpesän jengi tekisi Mesikämmenen tavoin samoin. Sille evankeliumien Jeesukselle kaadettaisiin viiniä. Viinin kanssa tarjottaisiin Jeesukselle vaikka chili con carnea ja hyvää salaattia. Paavalin kirjeet ovat toinen juttu. Onkohan kyse lainkaan samasta tyypistä?

  VastaaPoista
 6. Mitähän meillä tarjottaisiin? Jeesus oli juutalainen, joten sapuskan olisi syytä olla kosheria. Tällöin kasvisvaihtoehto hyvän viinin kanssa olisi aina hyvä idea. Oikein hyvä ratatouille ja jälkiruoaksi mansikkajäätelöä kinuskikastikkeella?

  VastaaPoista
 7. RM:

  Kävisi. Joko lammas yrttisessä punaviinikastikkeessa tahi....vegaaninen ruoka kävisi. Juutalaisuskonnon mukaan ei ole pakko syödä lihaa.

  Jälkiruoan voisi senkin tehdä vegaanisesti.

  Mitä Ötöpesän jengi tietää, niin sen tietää, että vegaanijutut kiinnostavat juutalaisia siksi, että voisi pitää sen kashrutin.

  Jeesus kyllä kiitos, Paavali ei kiitos.

  Ja kun RM on juutalaisiin syvästi mielistynyt, niin nimettäköön sitten (Jeesuksen lisäksi) Ötöpesän Jengin suosikkijutku.

  Marschalkka Sininen Niili (kuten alaisensakin) arvostaa aivan erityisesti Jeffrey Hymania!

  Nyyh, ja yhyy kans ;(

  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Joey_Ramone_Headstone.jpg


  Muisto ei kuole koskaan!

  VastaaPoista