tiistai 20. marraskuuta 2012

Maagillinen KAHVITARJOILU

Hyvinkin moni aloitteleva rituaalimaagikko on sortunut samaan rituaalivirheeseen. Ö.T.Ö. -loosin johtaja Frater Phascolarctos haluaisikin varoittaa siitä.

Kyseessä on KAHVITARJOILUN laiminlyöminen!

Asia saattaa ensialkuun vaikuttaa naurettavalta. Rituaalien suhteen kannattaa kuitenkin muistaa, että mm. kirkoissa tarjotaan viiniä ehtoollisrituaalin osana! Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit..kahvipöytä papin kera on siis myös mitä olennaisin osa rituaalitoimintaa! Turhan moni rituaalimaagikko muistaa viinin..mutta unohtaa kahvin!

Mundaanilta  kannalta katsottuna täydellisesti katetulla kahvipöydällä on symbolinen merkitys keskittymisen fokuksena. Toki myöskin kahvin suoma kofeiini ja leivonnaisten matkaansaattama verensokerin nousu auttavan tarvittavan maagisen mielentilan saavuttamisesta! Kahvipöytä on rituaalialttari!

Toisekseen korkeat henkiolennot ovat hyvinkin mielistyneitä kahvin tuoksuun ja maistuvaisiin leivonnaisiin.  Herra Vanhassa Testamentissa oli mielistynyt suitsutukseen ja polttouhrien savun tuoksuun. Herraa itseään asia ei niinkään kiinnostanut, mutta koska Samael, Uriel, Mikael, Gabriel jne. tykkäsivät, niin Herra ystävällisyydessään päätti antaa arkkienkelien nauttia Herran suitsutuksesta..popcornia päälle, Herra on paras leffaohjaaja! Kauhua, seksiä ja väkivaltaa!

Ärsyyntynyt korkea henkiolento SAATTAA kutsuttaessa ahmaista maagikon..ärsyyntynyt ja vaikkapa prinsessaleivoksen nähnyt pelkästään ahmaisee leivoksen..unohtaen maagikon! Lisäksi katettu kahvipöytä osoittaa asiallista kunnioitusta herruutta kohtaan..korkea-arvoiset henkiolennot ovat kuitenkin sotilaita ja virkamiehiä..järjestystä kunnioittaen!

Esim. Arkkienkeli Mikaelia suuresti harmittaa se, että harpun, huilun ja etenkin PASUUNAN soittoharjoitukset keskeytyvät jonkin turhanpäiväisen kysymyksen takia. Samaelkaan ei tykkää, että pimeyden enkelten saunomis- ja grillausbileet keskeytetään tuosta vain. Herralle suitsutusta siis! Kahvipöytä siis ikään kuin lepyttää korkeita olentoja antaen korkeille olennoille aikaa peittää harmistuksensa häirinnän vuoksi. Edellä mainitusta neuvotteluaseman parantumisesta johtuen henget kuuntelevat rituaalimaagikkoa paremmin. Ei sitten joudu mingiksien bileisiin..

Rituaalimaagiset riitit kestävät toisinaan myös hyvin kauan. Sokeri ja kofeiini auttavat jatkamaan hyvinkin ankaria maagisia työskentelyjä..

Kuten rituaalialttarin asemointia mietittäessä, niin on huomattava mm. sellainen seikka, että kampaviineriä ei saa KOSKAAN kattaa pullan oikealle puolelle..aina ja ainoastaan VASEMMALLE puolelle!

Uutta porttia EI SAA kevytmielisesti avata!

Portin rajoja EI SAA kevytmielisesti rikkoa!

Kuka muuten tekee, niin hulluus odottaa!

Loppusanoiksi Ö.T.Ö. -loosin Frater Phascolarctos haluaisi toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää ja turvallista yötä:

Hyvää yötä oman turvarievun alla!

Rituaalimaagikoille Ö.T.Ö. -loosin johtaja Frater Phascolarctos toivottaa suurta Tahtoa..olkaa kuten Slinky, taistelkaa elämän epätoivoisessa taistelussa:

Slinky juoksumatolla

P.s. Frater Phascolarctos toivottaa erityisen paljon hyvää meininkiä Ö.T.Ö. -loosin jäsenille Ursa Major Eukalyptuspuun Kaitsijalle & Astrum Ferrum Niilisalaisuuden Vartijalle!

P.p.s. Oh-hoh! KAKSI uutta lukijaa, jipii! Mikkis ja Timo, sydämellisesti tervetuloa seuraamaan Ötöpesän jengiä!5 kommenttia:

 1. Tämäkin mitä mainioin posti!

  Hyvä analyysi 5/5!!!

  Hail kehiin!

  :)

  VastaaPoista
 2. Kotkalaisen kansanperinteen mukaan on ollut jonkinlaisena sääntönä että nämä kahvirituaalit on syytä pitää VapaaPaloKunnan tiloissa.
  Varsinaista salatiedettä on myös Subustanssin lisääminen kahvin joukkoon.
  Suomessa harva tietää (ei voi tietää) kyseisen ainesosan oikeaa annostelumäärää saavuttaakseen transsitilan jossa nk. voimakirjoitus on mahdollista.
  Väärän annostelun seurauksena voi olla sairastuminen Thoracic Outlet -syndroomaan eli TOSsiin
  http://www.klinikka22.fi/palvelut/kasikirurgia/tos/

  VastaaPoista
 3. Mesikämmen 5/5 KUNJOITUS (automatic!!)

  Anonyymi:

  Jostain tuollaisesta Frater Phascolarctos on kuullutkin. Jokseenkin omituista, että palontorjuntatyötä käytetään savuverhona Subustanssin levittämiselle. Kaiken kukkuraksi lapsia ja nuoria houkutellaan moiseen mukaan. O tempora, o mores!

  Mitenhän kävisi jos tuota Subustanssia joutuisi vahingossa vaikka jonkun opettajainhuoneen kahvinkeittimeen? Ei voi tietää! Tilanne olisi HEIKKO 1/5!

  Äidinkielen opettaja opettaisi lapsille VOIMA KIRJOTUSTA. Fysiikassa keskityttäisiin kirousvoimalaskelmiin. Terveystiedossa SEXUAL healing techniques ja unennäkö? Maantiedossa vieraiden ulottuvuuksien maantiedettä, kotitalouden tunneilla KASVIS GRILLAUS? Biologiassa ja kemiassa perehtymistä voimakasveihin? Historiassa maagisen sodankäynnin historiaa? Uskonnossa ja ET:ssä KUNJOITUSTA? Veistonluokassa väkerrettäisiin puupyramideja kirousvoimien kanavoimiseksi, tekstiilityössä rituaalitekstiilejä? Ei voi tietää! Näkemys USVAINEN 2/5!

  Ehkäpä joidenkin salatieteilyjen onkin syytä jäädä salatieteilyiksi?

  VastaaPoista
 4. Nyt ollaan TÄRKEIDEN kysymyksien äärellä! ANAL yysi yllä asia vahva 5/5, hail kehiin!

  Mesi kämmen päivitti viimeisimmän Saatanan kujalla-postin loppuun muuten linkin tähän.

  HAIL ÖTÖ!!!

  VastaaPoista
 5. Kunjoitusta Mesi kämmenelle 5/5!

  Olkoon Mocca master kirous voima lataus Mesi kämmenelle suosiollinen!!

  Noissa pohdiskelemuksissa on subustanssia!!

  ÖTÖ on TRUE occultism järjästö!!

  POOF ÖTÖ!

  POOF Mesi kämmen!

  VastaaPoista