sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lumen valoa!

Ensimmäinen kunnon erä lunta saapui! Ötöpesän pikkufanteista Pörtsi sattuu olemaan mammutti, joten hänpä päätti kutsua kaikki Ötöpesän pikkufantit ulos lumeen leikkimään!

Marschalkka Sininen Niilikin sai kutsun. Ei yhtään hauska ajatus, mutta kun kerran alamainen kutsui, niin pakkohan sitä oli mennä. Kylmää, hyi! Ei yhtään mukavaa, mutta pakko oli lähteä, että maine ei olisi mennyt! Onneksi sisäinen villapaita piti lämpimänä!

Marschalkka S. Niili päätti hankkia Pörtsille matkaliput hyvin mielenkiintoiseen, sateiseen ja tuuliseen paikkaan. Pörtsi kuitenkin hoksasi, että tässä taisi olla jotain haudattuna.  Siellä oppisi tupakinpoltonkin. No ei siinä mitään. Marschalkka S. Niilille olisi kuitenkin tullut viidessä vuodessa Pörtsiä ikävä. Ötöpesässä paras. Etenkin, kun My Little Ponyn kolmas tuotantokausi saavuttaa yhä eeppisemmät mittasuhteet...

Pääasia, että elämä on hyvää!

P.s. Ötöpesän jengi lähettää viisi vuotta täyttäneelle Mesikämmenen blogille paljon onnea iloisen musiikin kera!


7 kommenttia:

 1. On kunnia olla Ötöpesän kanssa tällaisessa mukana! :)

  http://mesikammen.wordpress.com/2012/12/02/mita-vittua-mina-juuri-luin/

  VastaaPoista
 2. Tästä, jos mistä tulee KUNJOITUSTA! Ötöpesässä jo vähän ihmeteltiinkin päivän poskettoman vilkasta trafiikkia! Tavallisesti käyntejä on siinä 10-15, usein vähemmänkin. Tänään reilusti yli 100. Astraalitason Moccamaster on toden teolla alkanut keittämään kahvia..mistä kaikkeen kermaa ja sokeria?

  Mikäs siinä! Any publicity is GOOD publicity. "Rockstar ate my hamsterissa" sanottiin näin!

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä! Toivottavasti viimeisimmän Saatanan kujalla postin perässä oleva linkki tuo myöskin käyntejä hyvin - samoin kuin Facebookin Ötö-fanisivu:

  https://www.facebook.com/OtopesanJengi?fref=ts

  VastaaPoista
 4. Kiitos muuten 5v-toivotuksesta Afrikkalaisen VOIMAMUSIIKIN kera! :)

  VastaaPoista
 5. Kahvittelulinkki näyttää kiinnostavan kovin. Hyvinkin paljon. Suomihan on Saatanan maa ja kahviakin täällä juodaan paljon. Moccamaster-sivun sivun mukaan sitä kofeiinikasta vaaleapaahtoista. Kyllä tosin hyvät enkelitkin kahvista pitävät. Arkkienkeli Mikael on Saludo-fani.

  Facebook ei näyttäisi porukkaa niinkään kiinnostavan, mutta väliäkös sillä. Pääasia on, että Ötöpesän jengiä pystyy fanittamaan sielläkin. Se, jos mikä lämmittää Ötöpesän jengiä. Ihan kuten Special Ötö Service, muutamia hyviä ötöilyn ystäviä tarvitaan. Uudet eivät olisi pahitteeksi.

  Niin, AFRICAN VOIMA MUSIC on satanic, subustanssia täynnä ja 5/5!

  VastaaPoista
 6. Lumi on kivaa. Palelevatkohan elefantit vai suojaako paksu nahka kylmältä?

  VastaaPoista
 7. Paleleehan ne...yksi pääsi pakoon!

  Sardinian Sotilasoliisi! Legioonan sotapoliisi pyytää apua! Korsikalta. Sotaelefantti karannut.Vaarallinen. Adjutant Chef Police Militaire Blaueu Nil etsii..

  VastaaPoista