perjantai 31. joulukuuta 2010

Valon Portaat uuden vuoden onneksi

Itse Frater Phascolarctos päätti määrätä Ö.T.Ö. -loosin vihkimyksen seitsemän askeleen kautta.

Viimeinen Valon Portaista on Musta. Frater Phascolarctos edustaa sitä, koska hänellä on suuri, pyöreä ja musta nenä!

Frater Phascolarctos toivottaa onnellista vuotta 2011 kaikille lukijoilleen.

Erityisonnittelut Ö.T.Ö. -loosin kunniajäsenille. Näitä ovat tällä hetkellä Sinisen Niilin Suurella Suosiolla Napittama Astrum Ferrum Niilisalaisuuden Vartija, Magistra Kops ja Ursa Major Eukalyptuspuun Kaitsija.

Onnea vuodelle 2011 kaikille lukijoille iloisin sävelin!
Okkultistisen vihkimyksen tie voi olla pitkä ja vaivalloinen. Niin sen pitää ollakin. Todellinen viisaus voi tulla vain työn ja tuskien kautta. Ö.T.Ö. -loosi voi olla etsijälle avoinna....vihkimys kulkee läpi tulen, jään ja lumen...

6 kommenttia:

 1. Oi miten riemastuttava kuva ötönorsusta lumessa :) Kylläpä Kopsin uusi vuosi lähtee käyntiin kivalla hyvän mielen kuvalla! Hyvää mieltä toivotan Ötöläänkin, koko vuodeksi.

  VastaaPoista
 2. Ai niin, kiitos uudesta arvonimestäni. Aivan kuin minut olisi ylennetty vuoden 2011 kunniaksi :) Kiitän.

  VastaaPoista
 3. Ruukinmatruuna on otettu. Domo arigató gozaimasu!

  Onko Ötöpesässä muuten koskaan yritetty rakentaa Jaakobin tikapuita?

  VastaaPoista
 4. Ursa Major Eukalyptuspuun Kaitsija on myöskin hyvin otettu arvonimestään.

  Ja hyvää uutta vuotta vielä Ötöpesään, tästä se taas lähtee!

  Tikapuut Taivaaseen ovat todellakin vaivalloiset kiivetä. Ja niissä voi olla kaikenlaista, mitä ei äkkiseltään aavistakaan...

  http://www.youtube.com/watch?v=uGYZiEvmAno

  VastaaPoista
 5. Jaakobin tikapuut...kyllä, mutta vain hämärän metafyysillisessä mielessä! Uskaltaakohan Ruukinmatruunaa päästää keittiöönkään, kun kohtahan siellä jo ohmimakkara tirisisi ja hehkulamppu näyttäisi eri hienolta mikroaaltouunissa? ;)

  Tuo pieni lumessa kahlaava pörröinen ötönorsu on Pörtsi. Pörtsissä taitaa olla hieman mammutin vikaa. Mahtavaa, että hän matkaansaattaa hyvän mielen, niin oli tarkoituskin!

  Frater Phascolarctos on hyvillään, että Ö.T.Ö. -loosin kunniajäsenet ovat ylpeitä arvonimistään! Niin pitää ollakin, että loosin henki pysyy korkealla!

  Ötöpesän jengi muistaa, kuinka takavuosina hihhulit tykkäsivät kuunnella musiikkia takaperin. Nyttemmin ne ovat vähin äänin luopuneet tuosta...kuuluu tuohon "satanic panic" -ilmiöön.

  Aikoinaan Ötöpesän jengillä oli sellainen legendaarinen Jyrki Isohellan "Saatana Rock" -kasetti. Ramones oli erityinen kauhunaihe, sellä hehän suorin sanoin ja ETUPERIN kehottivat lyömään lasta pesäpallomailalla!

  Täältä Mesikämmen löytää linkin tuohon ahdistavaan äänitteeseen:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Rock%27n_rollin_maailma

  VastaaPoista
 6. Isohellan kasetti on varsin kovan luokan huruilua. Pitäisi saada Isohella, Meller ja Saarikalle yhteiselle Suomenkiertueelle. "Profeetat lavalla - Lopunaikojen kiertue".

  VastaaPoista