sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Sikamaisen hyvää ruokahalua -arabiaksi!


Ruotsista kuuluu kummia. Paikallinen ruokakauppaketju mainosti kesän herkkuja. Ongelma on vain siinä, että ICA teki sen arabiaksi. Miksi pitää loukkaantua? Kaikki arabiankieliset eivät ole muslimeja. Joukosta löytyy myös vaikkapa kristittyjä tai ateisteja. Lisäksi Ötöpesän jengin tietojen mukaan moni ns. muslimi nauttii mm. grillikyljestä, kinkusta, pekonista ja vaikka pizza Tropicanasta. Ötöpesän jengi onkin syönyt moista iljettävää saastaa ihan muslimienkin kanssa. Hyvin maistui ja hauskaa oli! Viiniäkin juotiin, vaikka islam sen kieltää. KENELLÄKÄÄN ei pitäisi olla mitään syytä pahastua aikuisen yksilön syömisistä tai syömättä jättämisistä! Jämpti on näin!

Moinen ruokasorto tuo Ötöpesän jengille mieleen Ötöpesän jengin syvästi halveksiman toverisorron. Mafia ja prätkäjengit tai vaikka yakuza harrastavat moista. Eivät sivistyneet aikuiset yksilöt!

ICA:n mainos todistaa sen, että ruotsalaiset ovat mukavaa porukkaa, joka mieluusti kutsuu ystävänsä luokseen pitämään hauskaa. Mitä pahaa siinä voi olla?

Lopuksi tähän se pahapahapaha video. Katsokaa, ennen kuin elokuvatarkastamo kieltää sen!

P.s. Hyvää kesää ja ruokahalua kaikille Ötöpesän jengin lukijoille!

3 kommenttia:

 1. OM NOM. Näitä lukiessa Mesikämmenelle tulee karhumaisen kova nälkä!

  VastaaPoista
 2. Söikös Mesikämmen sitten hyvin?

  Syömisestä (suolaaminen, kuivaaminen, savustaminen) puheenollen..onkos Mesikämmen pelannut UrW:ta?

  http://www.jmp.fi/~smaarane/urw.html

  Erittäin addiktiivinen peli rautakautisessa Suomessa. Suuri osa ajasta kuluu ruoan hankkimiseen, lämpimänä pysymiseen ja kalevalaisten loitsujen kanssa sähläämiseen...

  Voisikos Mesikämmen joskus haastatella Sami Maarasta, pelin tekijää? Ötöpesän jengin mielestä nuo Mesikämmenen tekemät haastattelut ovat aivan ykkösiä! Milloin Kake Puhuu?

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuli syötyä hyvin, kiitos kysymästä!

  UrW:tä en ole pelannut, mutta pitääpä katsoa. Maarasen haastattelua pitää miettiä.

  Kake puhuu! ei ole vastannut sähköposteihin ollenkaan, vaikka on moneen kertaan tullut laitettua. Liekö jumittanut roskapostiksi, Kake kadottanut salasanansa, tai Kake tykännyt kyttyrää blogin sisällöstä siihen enemmän tutustuttuaan... ei hajua. Alustavien postien pohjalta oli kyllä hyvin positiivisin mielin vastailemassa ja piti kovasti uusimmasta levystään tekemästä arviosta. Harmillista, että ei ole kuulunut. Ehkä pitäisi vielä yrittää postia perille... :/

  Todella kovia ulkomaan haastatteluja on kyllä tulossa jossain vaiheessa, aivan legendaarisia tietyllä tapaa suuriakin nimiä! Hyvää kannattaa odottaa... :)

  Varsin mukava kuulla, että Mesikämmenen haastatteluista pidetään iki-ihanassa Ö.T.Ö.-jengissä! :)

  VastaaPoista