perjantai 6. heinäkuuta 2012

Vasemman Käpälän Polku

..ja niinhän siinä sitten kävi, että tuo mainio teos päätyi Ö. T. Ö. -loosiin itsensä Frater Phascolarctoksen käpäliin! Viimeinkin!

Kirjaan perehtymisen alettua rituaalimusiikki laitettiin välittömästi soimaan. Asiaankuuluvasti loosin jäsenille tarjottiin rituaalin aikana olutta... ja etenkin eukalyptuspastilleja!
Suomen lippu ihana / puhdas sinivalkea / liehuu joka salossa / kohti taivasta. Lapsi työsi toimesi / uhraa isänmaallesi / Siihen antaa voimia suuri Jumala!
Mutta täältähän se opus voisi ehkä löytyä...ja niinhän se löytyikin! Ö.T.Ö. -loosin Frater Phascolarctos tulee ilahtumaan suuresti!
Täältäkin piti kysyä teosta..agentti ajettiin ulos ankarien ruoskaniskujen ja synnittömäin viskelemien ensimmäisten kivien saattelemana...ristiinnaulitsemistakin vaadittiin..ihmeellistä tuo kristillinen lähimmäisenrakkaus!
Ö.T.Ö. -loosin Frater Phascolarctosta on pitkään harmittanut se, että Tapio Kotkavuoren Vasemman Käden Polkua ei löydy sitten mistään. Mutta sitten tuli maagisia kanavia pitkin tieto, että kyseisestä teoksesta on ilmestynyt neljäs painos. Vihdoinkin! Ö.T.Ö. -loosi lähetti agentin asialle etsimään teosta. Löytyisiköhän täältä..ei.

Olennainen filosofinen kysymys kuuluu, että onko puolikas vesilasillinen puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi. Ei kumpaakaan..se on vajaa... ihan kuten agenttikin..

5 kommenttia:

 1. Nyt ollaan syvien hengentieteellisten kysymysten äärellä!

  VastaaPoista
 2. Ö.T.Ö. -loosin Frater Phascolarctos on samaa mieltä.

  Loosin pienemmät fanttijäsenet ovat vähän hämmentyneitä, koska teos on niin filosofisen monitahoinen. Mutta niin sen pitääkin olla! Elämän parhaat asiat eivät aina ole yksiselitteisiä tai helppoja! Eikä niiden pidäkään olla...joskus kyllä ovatkin, kuten uudet perunat..mutta niistäkin pitäisi oppia nauttimaan oikein. Maistella huolella!

  Ehkäpä teoksen väitetty vaikeaselkoisuus runsaine lähdeviitteineen toimiikin eräänlaisena initioivana voimana Ö.T.Ö. -loosin pikkufanteille?

  VastaaPoista
 3. Olen saanut pikkufanteista sellaisen vaikutelman, että he kyllä sinnikkäästi ja oivaltavasti ratkovat yhtä ja toista, kuten maailmankaikkeuden mysteerejä. Sitä hommaa ei mikään Moolokin kitakaan pysäytä!

  Hauelle ei tuo teos oikein auennut, hän on vähän enemmän sellainen täysiverinen vanhan koulukunnan Musta Magia ála Pekka -kaloja. Hauen mielestä asiat saa aina melko laila poikki ja pinoon, vähintään magnumilla tai katiskalla.

  Pallo-Masi taas diggailee kirjaa ihan täysillä.

  VastaaPoista
 4. Niin. Kulkemisen Riitin aloitettuaan pikkufantit eivät kovin herkästi järky, pysähtymisestä puhumattakaan..silloin ei ole valmis kohtaamaan Ulkopuolisen Nimettömiä Voimia! Eikä Frater Phascolarctoskaan halua, että pikkufantti-initiaatit joutuisivat tietämättömyyden & varomattomuuden vuoksi jonkin Nimettömän Kiintotähtien Mahdin nielaisemiksi! Sillä Pieni Tieto, jos mikä on vaaraksi..

  Marschalkka Sininen Niili muistuttaa Haukea e.m. mielessä hyvinkin paljon. Rhodesian puskissa kun ei ollut juuri aikaa jäädä filosofisia kummallisuuksia miettimään! Olutta, sotaa ja marssimusiikkia! Möreää ääntä, viinaa ja verta! Valssia kanalan edessä! Niin sen pitää mennä!

  VastaaPoista
 5. Tosin:

  Vaikka Marschalkka Sinisen Niilin ja Ö.T.Ö. -loosin johtaja Frater Phascolarctoksen näkemykset menevät maagisen metodologian suhteen ristiin, niin yhdestä asiasta vallitsee syvä yksimielisyys.

  My Little Pony -Friendship is Magic on erittäin väkevää magiaa. Maagisten ihmesilmälasien läpi katsottuna sarjasta löytyy hyvinkin osuvia maagisia opetuksia...

  VastaaPoista