torstai 3. joulukuuta 2009

Verenluovutus

Ötöpesän jengi haluaisi muistuttaa lukijoitaan eräästä tärkeästä asiasta. Nyt juuri, kun epidemiat riehuvat, on veripalvelun veritilanne aika huono. Ötöpesän jengi haastaakin lukijansa verenluovutukseen, mikäli terveys ja elämäntilanne sen sallivat. Soveltuvuutensa luovuttajaksi voi helposti tarkastaa täältä.

P.s. Verenluovutus on ilmainen, helppo ja vaivaton tapa auttaa lähimmäisiään. Verta tarvitaan joka päivä. On syytä muistaa, että kuka tahansa meistä tai lähimmäisistämme voi pelastua elämälle luovutetun veren ansiosta. Joten nyt kaikki kynnelle kykenevät luovuttamaan!

2 kommenttia:

 1. Helppoa ja vaivatonta? Kun veripalvelun aukioloajat ovat mitä ovat? Pitäisikö jokaisen ottaa palkatonta vapaata, että pääsee luovuttamaan verta?

  Itse kävin ennen verenluovutuksessa, mutta nykyään en kyllä viitsi tehdä erikoisjärjestelyitä sen takia. Jos minun vertani kaivattaisiin, olisi veripalvelun toimisto auki edes kuuteen.

  Nikita

  VastaaPoista
 2. Ah ja voi. Mutta ellei Ötöpesän jengi muista ihan väärin, niin liikkuvan veripalvelun pystynee kaiketi kutsumaan työpaikalle edellyttäen, että löytyy tarpeeksi monta luovuttajaa. Nikita ehkä voisi organisoida porukan kasaan?

  Toinen vaihtoehto on antaa lupa lähettää kutsu tekstiviestinä. Ehkäpä verenluovutus löytyy vaikka iltasella jostain Nikitan lähiseudulta?

  P.s. Kyllähän nuo toimistot ovat kuuteen auki melko monellakin paikkakunnalla. Katsos tästä aukioloaikoja:

  http://www.veripalvelu.fi/www/veripalvelutoimistot

  P.p.s. Toivottavasti Nikita löytää sopivan toimipisteen.

  VastaaPoista