perjantai 18. joulukuuta 2009

Ratkaisu kaikkiin ongelmiin

Tärkein Z. von Bubbardin keksinnöistä on mullistava ö-mittari. Ö-mittari nostaa käyttäjänsä sielun kosmisiin sfääreihin, parantaa älykkyyttä ja laajentaa tajuntaa.
Onneksi ratkaisu on jo olemassa. Nimittäin Z. von Bubbardin keksimä ötölogia! Z. von Bubbard on nero, sotasankari, otsaluun valo, universumin ovikello, kungfumestari, syvänmerensukeltaja, jokaisen kuviteltavissa olevan tieteen tohtori, gastronomi, yhden hengen sinfoniaorkesteri ja kaikkien kaveri. Ötölogia ei ole uskonto eikä filosofiakaan, vaan tiedettä, sillä se perustuu huipputarkkoihin ötömaattis-triangelistisiin laskelmiin. Juuri siksi se toimiikin niin hyvin.
Näilläkin eväillä on yritetty parantaa maailmaa siinä kumminkaan onnistumatta. Ehkä olisi jo aika löytää yleispätevä ratkaisu maailman ongelmiin? Olisiko?! No olisi!
Maailmaa ilman riitoja, päihteilyä, yleistä äpäröintiä ja pahantapaisuutta?
Olisiko mahdotonta kuvitella maailmaa, jossa ei olisi tyhmyyttä?

3 kommenttia:

  1. Heksyylibromidipa hyvinkin! Ötöpesän jengin mielestä molekyylit ovat hienoja ja skientologit pöljiä.

    Ötöpesän jengi on haluaa kiittää Ruukinmatruunaa siitä, että hän ei lopettanut hyvää blogiaan. Ruukinmatruunan luovuttua bloginlopetusaikeistaan päätti komisario Niilmann Ötöpesän poliisista lopettaa esitutkinnan.

    P.s. Vanhoissa oppikirjoissa on muuten hurjan hienoja kuvia. Tuossa "Keskikoululaisen kemiassa" tekniset piirrokset on piirtänyt Osmo Ranta-Aho ja muut kuvat Sauli Rantamäki. Erityisen mieleenpainuva on kuva, jossa hurja Cl-inkkari hyökkää Fe-länkkärin kimppuun..

    VastaaPoista
  2. Rasismia ja kolonialismin ihailua oppikirjoissa. Kuka kantaa vastuun?

    VastaaPoista