torstai 31. joulukuuta 2009

Vuodenvaihteen maagiset rituaalit

Jokainen hieman antropologiaa ja magiaa tunteva tietää, että erilaiset liminaalitilat ovat rituaalisesti vaarallisia. Vuodenvaihdekin on sellainen liminaalitila. Lisäksi nyt täysikuukin möllöttää taivaalla..toiste saman kalenterikuukauden aikana. Sellainen vaatii väkeviä maagisia suojakeinoja..

Pahojen henkien, kirousten ja negatiivisten energioiden torjunta vaatii hieman räiskettä. Niin on tehty ammoisista ajoista alkaen. Frater Phascolarctos Ö.T.Ö. -looseineen meneekin ulos suorittamaan maagisia salatiederituaalejaan, että seuraava vuosi olisi pahoista vaikutuksista vapaa..

Rituaalien lopuksi Ö.T.Ö. -loosin Frater Phascolarctos lukee voimallisen suojelusloitsun kaikkien Ötöpesän jengin ystävien suojaksi. Eritoten Astrum Ferrum Niilisalaisuuden Vartijan.

2 kommenttia:

  1. Parempaa tätä vuotta sinne Ötöpesäänkin. :)

    VastaaPoista
  2. Vuosi 2009 oikein hyvä ötövuosi. Mutta jos tästä tulee vieläkin parempi, niin oikein hyvä. Hyvää alkanutta vuotta hanneksellekin, Frater Phascolarctos loitsii suojaloitsun hanneksenkin päälle.

    Ja onhan se mukavaa, että joku käy katsomassa Ötöpesän jengiä. Jos tästä pienestä ja nöyrästä blogista on iloa edes jollekin joskus, niin se on ihan riittävä syy Ötöpesän jengille pitää sitä pystyssä.. :)

    VastaaPoista