sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Elämän pieniä iloja

Ötöpesässä osataan nauttia elämän pienistä iloista. Hieman olutta ja maukas mandariini. Ja lauluksi vanha kansallislaulu. Niin, ja terveisiä miinalaiva Pohjanmaalle, laitettakoon heille terveisiksi Suomenlahden Marssi!

4 kommenttia:

 1. Huomaan hengenheimolaisuutemme. Elämän pienet ilot ovat minullekin mieleen. Mandariini ja olut, jeps.

  Elämässä saa paljon kärsiäkin, mutta jos ne ovat norsunkärsiä, ollaan plussan puolella :)

  VastaaPoista
 2. Puuhamaa on paras paikka, Puuhamaa on iloinen :)

  Meidän poikamme merellä menevät merialueille, joiden rantavaltioissa on norsuja. Varmaan Ötöpesässäkin seurataan Pohjanmaan retkeä kiinnostuksella. Meripoikamme ovat ilmeisesti lyöneet nyt Wiking-divisioonan ennätyksen kauimpana kotimaasta tositoimiin ryhtyneenä suomalaisena yksikkönä - onhan Intian valtameri hiukan kauempana kuin Kaukasus.

  VastaaPoista
 3. Ötöpesässä tiedetään suuria salaisuuksia, ja siksi voi mandariini ja tölkki olutta hehkua viisautta!

  VastaaPoista
 4. Kops:

  Jo vain! Hengenheimolaisuus on selviö. Ne pienet arkiset nautinnot ovat elämän suola. Norsun kärsä on mestariteos, siinä on 40000-100000 lihasta lähteestä riippuen, sillä pystyy kiskomaan puun maasta juurinensa tai poimimaan kukan pienen lapsen kädestä. Ihmeellinen yhdistelmä raakaa voimaa ja hienomekaniikkaa!

  Ruukinmatruuna:

  Kyllä seurataan, rantavaltioissa asuu niin aasian- kuin afrikannorsujakin.

  On siellä Pohjanmaalla poikien lisäksi tyttöjäkin. Ilmeisesti ainakin taistelukeskuksessa ja 57mm keulatykillä:

  http://www.youtube.com/watch?v=29JdBaQl5Fw

  Mesikämmen:

  Totta, Ö.T.Ö. -loosissa ymmärretään salaisten asioiden päälle. Tässä aineellisuuden korventavassa hehkussa Sinisen Niilin nauttima olut ja mandariini saavat transsendentin merkityksen! On kerrottava Sinisen Niilin asuinsijoista, leikeistä ja varusteista! Ne ovat transsendenttejä ja siten myös yhtä itsensä Sinisen Niilin kanssa!

  VastaaPoista