perjantai 18. helmikuuta 2011

Trepanaatio

Jokaisessa hämärässä opissa on oltava omat omituisuutensa, millä erottua muista. Z. Von Bubbardin keksimä ötölogia ei ole halua olla poikkeus. Ötölogiaan tietysti kuuluu alan tavanomainen repertuaari salaisine oppeineen, rahastuksineen (käsittää tosin vain oluen ja eukalyptuspastillit) ja aivopesunomaisine indoktrinaatioineen. Jotain omaa näyttäisi silti puuttuvan. Mikähän neuvoksi?

Haa! Reiän poraaminen omaan päähän tylsyyttä torjumaan! Ei enää vaivalloista opiskelua, rukoilua ja meditaatioharjoituksia! Henkiset sfäärit koittavat tässä ja nyt! Mutta pahus. Joku on jo keksinyt oikeasti tuon jutun...

Ei tarvita muuta kuin oma pää, antiseptiä, paikallispuuduketta ja työstöväline. Työkaluksi käy vaikka porakone, omenapora tai korkkiruuvi. Varovainen kannattaa olla, Pariisissa joillain amatööreillä on terä lipsahtanut liian syvälle otsalohkoon ja nyt he sitten tukkivat jalkakäytäviä. Vaikka Ranskan laki sen kieltääkin.

4 kommenttia:

 1. Mikäpä sen mukavampaa kuin trepanoida tämän laulun tahdissa...?

  VastaaPoista
 2. Hui! Pariisissa on tainnut soida tuo laulu, kun ovat ryhtyneet poraamaan, keskioluthumalassa kun saattaa porakone lipsua...

  Kun juot, älä poraa!

  VastaaPoista
 3. Nyt menee hardcoreksi!

  VastaaPoista
 4. Niin. Pehmoisen jengin meininki voi toisinaan olla hardcorea. Sanoihan Hannu Kolikin, että jokaisella sadistilla on masokistinsa. Ainakin, mikäli Eläkeläinen Muistelee oikein.

  VastaaPoista